10.1 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
USLUGA OSOBNE ASISTENCIJE

FOTO Udruga Latice i dalje pomaže svojim članovima, uz poštivanje svih propisanih mjera
F

Ne propustite

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, 13. je siječnja ove godine započela s provedbom projekta „Usluga osobne asistencije za osobe s intelektualnim teškoćama „Latice“ Koprivnica“.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz javni poziv, a kroz njega je za sedmero osoba s intelektualnim teškoćama, odnosno invaliditetom, omogućena usluga osobne asistencije i zaposlenje sedmero osobnih asistenata te voditelj projekta i administrator.

Cilj projekta, napominju iz Udruge, je jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom kroz daljnji razvoj i povećanje kvalitete usluge osobne asistencije. Ciljana skupina projekta su odrasle osobe s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama.

Kako bi ovu uslugu omogućili svojim korisnicima, iz Udruge Latice javljaju nam kako se ova usluga osobne asistencije provodi prema uputama Ministarstava i Nacionalnog stožera cijelo vrijeme bez obzira na sve probleme uzrokovane koronavirusom. Osobnim asistentima osigurana je zaštitna oprema, maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva. 

Spomenimo na kraju, ukupna vrijednost projekta iznosi 933.331,70 kuna te je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, a provodit će se do 13. siječnja 2022. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobio 20.000 eura

Vojnik iz Križevaca tužio državu: “Naradio sam se prekovremeno, sad želim da mi sve to platite”

Gotovo 20.000 eura i popriličan iznos kamata koštat će porezne obveznike tužba jednog vojnika iz Križevaca protiv države, to...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×