15.1 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radni sastanak

FOTO Udruženje obrtnika pojačalo suradnje s Gradom, na sastanku obrađeno nekoliko tema
F

Dogovorena je i buduća pojačana suradnja između Grada Koprivnice i Udruženja obrtnika Koprivnica na manifestacijama gdje će se predstavljati naši obrtnici sa svojim proizvodima.

Ne propustite

Predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica Darko Frankol i tajnica Jasmina Markota, zajedno su sa predstavnicima koprivničkih obrtnika, sudjelovali na radnom sastanku kod gradonačelnika Mišela Jakšića, uz kojeg su bili zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar.

Obrađeno je nekoliko tema koje se tiču poboljšanja i pojednostavljenja poslovanja obrtnika u određenim segmentima, a u kojima im Grad Koprivnica na izravan način može u tome pomoći. Dogovorena je i buduća pojačana suradnja između Grada Koprivnice i Udruženja obrtnika Koprivnica na manifestacijama gdje će se predstavljati naši obrtnici sa svojim proizvodima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

MLADI & USPJEŠNI

[VIDEO] BRAVO! Troje mladih i talentiranih glazbenika iz naše županije na popisu najboljih ispod 30 godina

Hrvatsko društvo skladatelja (HDS Zamp) objavilo je zanimljiv popis na kojem se našlo 30 uspješnih hrvatskih autora, mlađih od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×