XANTHI

FOTO Uspjeh sestara Besek u Grčkoj: Sandra je postala prvakinja Balkana, a Marta osvojila treće mjesto

Iz ludbreškog kluba poručuju kako će Sandra i Marta danas odmoriti jer sutra počinje Prvenstvo Mediterana.

15:20h
0
Foto: Hrvački klub Ludbreg

Sandra i Marta Besek, članice Hrvačkog kluba Ludbreg, u grčkom Xanthiju nastupile su na Prvenstvu Balkana u uzrastu kadetkinja i kadeta. Hrvatska reprezentacija, predvođena trenerima Perom Panićem i Ignacom Horvatom, osvojila je treće mjesto. Sestre Besek tome su rezultatu osobito doprinijele, kao i hrvačica Podravke Lana Nogić, o kojoj smo pisali ovdje.

Sandra se, ostvarivši pobjede nad makedonskom i srpskom predstavnicom, plasirala u finale. Ondje ju je čakala još jedna hrvačica iz Srbije koju je superiorno savladala te osovjila zlatnu medalju.

Marta je na putu do polufinala bila bolja od dvije domaće natjecateljica. Nažalost, Bugarka ju je savladala u polufinalu, ostavivši je u borbi za treću poziciju. U njoj je ponovno Grkinju ostavila bez šanse, čime joj je pripalo konačno treće mjesto.

Iz ludbreškog kluba poručuju kako će Sandra i Marta danas odmoriti jer sutra počinje Prvenstvo Mediterana. Ondje će, osim kadetkinja, imati predstavnice i u juniorskoj konkurenciji. Konkretnije, Marta će se natjecati među kadetkinjama, a Sandra, uz Ivu i Ninu Gerić, među juniorkama.

Foto: Hrvački klub Ludbreg
Foto: Hrvački klub Ludbreg
Foto: Hrvački klub Ludbreg
Foto: Hrvački klub Ludbreg