6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Udruga Latice

FOTO Uspješno proveden edukacijsko–rehabilitacijski program za djecu s teškoćama u razvoju
F

Ne propustite

Ovom edukacijom obuhvatit će se 15 djece i njihovih roditelja, članove mlađeg kluba i mnoge druge.

Udruga Latice je i ovaj petak u partnerstvu sa Poliklinikom za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Prof. dr. sc. Milena Stojčević-Polovina iz Zagreba provela edukacijsko–rehabilitacijski program za djecu s teškoćama u razvoju.

Nositelj aktivnosti edukacije je Udruga Latice. S obzirom da udruga nema vlastitih kapaciteta kojima bi samostalno provela ovu kompleksnu aktivnost, ista će se realizirati kroz partnerstvo sa Poliklinikom za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Prof. dr. sc. Milena Stojčević Polovina iz Zagreba. Članove rehabilitacijskog tima Poliklinike čine liječnici specijalisti za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, viši fizioterapeuti, pedagog terapeut i radni terapeuti. Ovom edukacijom obuhvatit će se 15 djece i njihovih roditelja, članove mlađeg kluba i mnoge druge.

Edukacije će biti prilagođene individualno svakom djetetu, s posebnim naglaskom na unaprjeđenje aktivnosti svakodnevnog života.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

aktivan dan

FOTO Sadnjom drva i sudjelovanjem u radionici mališani iz Dječjeg vrtića Tratinčica iz Starigrada obilježili su Svjetski dan šuma

Svjetski dan šuma obilježava se svake godine 21. ožujka, a kako bi se podsjetili na važnost očuvanja šuma, djelatnici...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti