13.5 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
smotra

FOTO Uz prve pahulje snijega predstavljena vozila Zimske službe, K. Kancelak: Nećemo čekati da napada 15 centimetara, nego ćemo s čišćenjem krenuti ranije
F

Biciklističke staze se ne čiste jer se pretpostavlja da biciklisti nemaju zimsku opremu, pa ovim putem apeliramo na njih da pripaze s kretanjem po kolniku.

Ne propustite

S prvim zimskim padalinama, danas u jutarnjim satima održana je smotra vozila zimske službe i sve je spremno za zimske uvjete na području grada Koprivnice.

– Vrijeme kao da je čekalo smotru zimske službe, sve je spremno i mehanizacija i ljudi. Period rada Zimske službe je od 15. studenog do 15. travnja – rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Spremno je više od 20 strojeva koji će, između ostalog, održavati ukupno 250 kilometara nerazvrstanih cesta i 100 kilometara pješačko-biciklističkih staza.

Pripremljeno je 850 tona soli, 300 tona sipine i 100 tona eruptivne zapune.

Foto: Matija Gudlin
Ksenija Kancelak // Foto: Matija Gudlin

– Nadamo se da će to biti dovoljno, apeliramo na građane da budu oprezni i prilagode se uvjetima na cesti – rekla je M. Samoborec.

U ime Zimske službe obratila se i voditeljica iste, Ksenija Kancelak.

– Zimska služba je spremna, strojevi su spremni i imamo dosta soli. Nećemo čekati zakonski reguliranih 15 centimetara snijega, nego ćemo krenuti s čišćenjem i ranije, ovisno o uvjetima na cesti – rekla je K. Kancelak.

Biciklističke staze se ne čiste jer se pretpostavlja da biciklisti nemaju zimsku opremu, pa ovim putem apeliramo na njih da pripaze s kretanjem po kolniku.

– Građani su dužni čistiti ispred svojih kolnika i molimo ih da maknu svoja vozila s kolnika da bi ralica mogla kvalitetno očistiti snijeg – rekla je Ksenija Kancelak.

Predstavljanju smotre vozila nazočile su i Nataša Tetec, prva žena Komunalca i Dubravka Horvat, članica uprave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SUNČEKO

Elegantna brineta u sjajnoj kombinaciji šik balonera u bež boji i martensicama

Ovih dana mnoge su dame iz ormara izvadile omiljeni ženski komad za prijelazno razdoblje - baloner. Baloneri su nepogrešivi,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti