GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Vatrogasci Reke govorili o prošlom i budućem razdoblju te se povezali s DVD-om Domaji

Desetero njihovih vatrogasaca završilo je osposobljavanje za zvanje vatrogasca prve klase, a nekolicina i obuku za gašenje šumskih požara s helikoptera.

08:55h
0
Foto: VZG Koprivnica

Dobrovoljno vatrogasno društvo Reka jučer je održalo 69. godišnju skupštinu na kojoj su govorili o godini iza sebe te predstavili planove za 2020. godinu, a ujedno je potpisana Povelja o bratimljenju s DVD-om Domaji.

Zapovjednik Darko Lončarek naveo je kako su prošle godine imali četiri požarne intervencije, radili su na uređenju spremišta, osposobljavanju članova te odlazili na natjecanja. Desetero njihovih vatrogasaca završilo je osposobljavanje za zvanje vatrogasca prve klase, a nekolicina i obuku za gašenje šumskih požara s helikoptera. Dotaknuo se i vrijedne opreme koju je nabavila Vatrogasna zajednica grada Koprivnice te glavni zapovjednik Hrvatske Slavko Tucaković.

U ovoj godini nastavit će s educiranjem i osposobljavanjem, a žele i urediti podrumsko spremište te nastupati na natjecanjima. Rad DVD-a Reka pohvalili su zapovjednik i predsjednik VZG-a Koprivnica Hrvoje Blažeković i Ivan Golubić, dok je gradonačelnik Koprivnica najavio ulaganje u sva društva gradske Vatrogasne zajednice.

čitam...
Loading...