VRATILI PROŠLIM OSVAJAČIMA

[FOTO/VIDEO] CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba u drami do naslova prvaka Pan Ljetne lige

Najboljim igračem turnira proglašen je Matej Horvat. Najviše pogodaka postigao je Nikola Golenja, dok je najbolji vratar Luka Fodor.

23:31h
0
Foto: Ivan Balija
Slavlje pobjedničke ekipe // Foto: Ivan Balija

Današnjom završnicom koja je na umjetni travnjak pokraj Gradskog stadiona Ivana Kušeka Apaša privukla veliku publiku zaključena je još jedna Pan Ljetna liga Koprivnica.


Robin marketi 0-24 i CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba bili su prvi polufinalni par koji je izašao na teren. Iznimno napeta utakmica pružila je publici odlične poteze. Po dobrome je, ipak, neće pamtiti igrači Robina uzevši u obzir da su četiri sekunde prije kraja primili presudni pogodak te ostali bez finala. Prošlogodišnji finalist izborio je šesti prekršaj kojega, smatrali su igrači Robina, nije bilo, te zabili za minimalnih 1-0.

Potom su zaigrali Jelena Trade MNK Meteora futsal. Nisu ponudili niti blizu toliko neizvjesnosti. Jelena Trade kao branitelj naslova potvrdio je status favorita velikom 6-0 pobjedom nad mladom ekipom MNK Meteora futsala.

U 20 sati odigrana je revijalna utakmica Selekcije županijskih igrača i SOCCA malonogometne reprezentacije Hrvatske. Selekciju županijskih igrača činili su Burek, Mikor, Rajić, Hrženjak, Hudak, Jambrušić, Horvatinović, Mar. Kozjak. Voditelj ekipe bio je Dražen Dlaka. Konačni rezultat glasio je 4-3 za predstavnike naše županije što je poslužilo kao idealno zagrijavanje pred posljednje dvije utakmice koje su bile u izravnom prijenos na Sportskoj televiziji. Istaknimo kako je hat-trick upisao Hrvoje Hrženjak.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Dakle, za treće mjesto borili su se MNK Meteora futsal i Robin marketi 0-24. Iako se očekivala neizvjesna utakmica, s visokih 6-1 slavili su igrači Meteore i time osvojili četiri tisuće kune. Ekipi Robina pripalo je tisuću kuna.

U finalnome spektaklu kao i prošle godine našli su se Jelena Trade i CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba koja je već na samome početku dvama realiziranim penalima stvorila veliku prednost. Igrači Jelena Tradea nisu se predali, već su podignuvši igru na višu razinu uspjeli smanjiti, a zatim i izjednačiti. Kada se činilo da će publika kao i prošle godine gledati penale, Mario Paveli za CB Still/MNK Klub 75 Kotoribu postigao je pogodak za novo vodstvo i, pokazat će se, konačni rezultat 3-2. Time im je pripala nagrada od 20 tisuća kuna, dok je viceprvacima, a prošlogodišnjim prvacima, pripalo osam tisuća kuna.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Najboljim igračem turnira proglašen je Matej Horvat (Jelena Trade). Najviše pogodaka, njih sedam, postigao je Nikola Golenja (CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba), dok je najbolji vratar Luka Fodor (CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba). Najbolji trojac uz pehare dobio je akvarele Ivana Andrašića koje im je renomirani koprivnički slikara i uručio. Pehare najboljima predali su gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić te predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević.

Posjetitelji su, također, sudjelovali u nagradnoj igri koja je donosila mobitel NOA Hummer 2019, a vrijedne nagrade bile su i pizze u Pizzeriji Grof u Koprivnici.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održavala se na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona Ivana Kušeka Apaša u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor bio je Pan.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2019, završnica:

Polufinale: Robin marketi 0-24 – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba 0-1
Polufinale: Jelena Trade – MNK Meteora futsal 6-0
Revijalna utakmica: Selekcija županijskih igrača – SOCCA malonogometna reprezentacija Hrvatske 4-3
Utakmica za treće mjesto: MNK Meteora futsal – Robin marketi 0-24 6-1
Finale: Jelena Trade – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba 3-2

Krenulo je finale Pan Ljetne lige u Koprivnici

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 6. Juli 2019

MNK Kotoriba slavi naslov prvaka Pan Ljetne lige

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 6. Juli 2019

čitam...