19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROSVJED NEZADOVOLJNIH GRAĐANA

FOTO/VIDEO Draganovčani kraj magistrale puzali ispod pruge kroz “pothodnik”, Hiržin: Odsječeni smo od grada
F

Jedan od mještana Draganovca, kako bi dočarao ogorčenost zbog ovog problema, skinuo je cipele, zaputio se kroz prolaz ispod pruge te uputio gradonačelniku jasnu poruku.

Ne propustite

Zakoračili smo u drugu polovicu prosinca, a iako su krajem listopada mještani Draganovca prosvjedovali ispred Gradske uprave, od tada do danas ništa se nije promijenilo. S druge strane, krajem studenoga, a s obzirom na to da se ništa nije pokrenulo i da se nije počelo raditi na rješavanju njihovih problema, najavili su zatvaranje magistrale, odnosno još jedan prosvjed. Danas su taj najavljeni prosvjed i ostvarili na Radničkoj cesti kod prijelaza preko pruge i trgovačkog centra Pevec.

– Cilj je ponovno ukazati na probleme koje ima Mjesni odbor Draganovec, prvenstveno upravo ovaj stvarno opasan prijelaz između magistralne ceste i pruge, praktički smo odsječeni od grada – govori Zlatko Hiržin, predsjednik Mjesnog odbora Draganovec.

No, da ne bi dobili kaznu, iako je današnji skup prijavljen, kako objašnjava Hiržin, udaljili su se od magistrale te se se smjestili iza pruge, prema Pevecu. Tamo će danas biti do 16 sati pritom prikupljajući potpise potpisi za izradu pothodnika kako bi saznali i koliko je ljudi uopće zainteresirano za to. Narednih dana iste te potpise skupljat će i u kućama svojih sumještana u Draganovcu.

Jedan od mještana Draganovca, kako bi dočarao ogorčenost zbog ovog problema, skinuo je cipele, zaputio se kroz prolaz ispod pruge te uputio gradonačelniku jasnu poruku.

– Jakšiću to je tvoj pothodnik koji nam obećavaš godinama – rekao je Draganovčanin, a kako je to izgledalo, možete pogledati u videu.

Nakon što skupe potpise i vide kolika je zainteresiranost mještana Draganovca za izgradnju pothodnika, zahtijevat će se, kako Hiržin kaže, da se određena sredstva namijenjena za rekonstrukciju trga izdvoje i za riješenje problematike vezane uz pothodnik.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/458961448146774/?t=6

https://www.facebook.com/epodravina/videos/540219159893255/?t=39

https://www.facebook.com/epodravina/videos/638027337031163/?t=4

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×