Car meet & show

FOTO/VIDEO Nabrijani limeni ljubimci i mnoštvo ljubitelja oktana okupirali Šodericu

Matija Kuzman, Alen Dolenec, Sven Novosel i Matija Imbriovčan četiri su mladića koji su odlučili nešto slično dovesti na Šodericu i razveseliti lokalne zaljubljenike u automobilizam.

19:30h
0
Foto: Matija Gudlin

Bogata ponuda sadržaja na Šoderici ove je godine dobila još jedan, nešto drugačiji element zabave. Zaljubljenici u automobile konačno su došli na svoje na prvom Car & Meet Showu koji se u ovim trenucima održava na obalama jezera.

Svake se godine u Austriji, na jezeru Wörthersee, održava najveći auto show ovakvog tipa. Matija Kuzman, Alen Dolenec, Sven Novosel i Matija Imbriovčan četiri su mladića koji su odlučili nešto slično dovesti na Šodericu i razveseliti lokalne zaljubljenike u automobilizam.

Uz pomoć sponzora organizirali su prvi Car & Meet Show, a sudeći prema broju izlagača i posjetitelja upravo je to jedna od karika koje su nedostajale u već bogatom programu koji se tijekom ljetnih mjeseci održava na Šoderici.

Vozači su se oko 14 sati okupili u centru Koprivnice gdje su građani sa zanimanjem razgledali nabrijane jurilice na četiri kotača, a onda su se oko 15 sati svi zajedno uputili do Podravskog mora.

Posjetitelji mogu isprobati HAK-ov simulator sudara, uživati u dobroj glazbi i hrani, a tu su naravno i atraktivne hostese. Uz HAK sponzori su i Carlsberg, Red Bull, grad Koprivnica, JVP Koprivnica i MUP.

Organizatori su najavili kako će se sljedeće godine održati daleko veći događaj na kojem se planiraju razna natjecanja te još bogatiji sadržaj.

Kakva je atmosfera na Šoderici pogledajte u galeriji.

Počinje prvi Car & meet, dođite na Šodericu 🙂

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 19. Mai 2018

 

čitam...
Loading...