Prestižne nagrade

FOTO/VIDEO Sportska krema okupila se na svečanom izboru najboljih podravsko-prigorskih rukometaša i rukometašica

Nagrade su im svečano uručene u Capronca Pubu u Koprivnici, u organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, uz prisustvo brojnih sportaša i sportašica koji su obilježili prošlogodišnju sportsku sezonu.

16:31h
0
Proglašenje najuspješnijih rukometašica, rukometaša
Foto: Ivan Brkić

Rukometna krema okupila se danas na proglašenju najboljih sportaša u prošloj godini.

Nakon što je nedavno bila nominirana za najbolju hrvatsku rukometašicu godine, Marijeta Vidak, rukometašica RK Podravke, danas je svečano proglašena najboljom rukometašicom županije za prošlu godinu. Ovo je još jedna potvrda njene kvalitete i više nego dobre sezone.

Najbolji rukometaš je Filip Vučelić iz kluba KTC Križevci, a nagrade su im svečano uručene u Capronca Pubu u Koprivnici, u organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, uz prisustvo brojnih sportaša i sportašica koji su obilježili prošlogodišnju sportsku sezonu.

Najuspješnija ženska rukometna ekipa je RK Podravka Vegeta, a muška RK KTC Križevci.

Nagradu za najuspješnijeg rukometog trenera primio je Dragutin Miklečić iz KTC-a Križevci.

Najperspektivnijom rukometašicom proglašena je Elena Popović iz EK Podravka Vegete, a perspektivom ženskom rukometnom ekipom kadetkinje 2000. i mlađe RK Podravka.

Nagrade su im uz riječi pohvale uručili Zlatko Blažeković, predsjednik RK županije RS-a županije te dožupan Ratko Ljubić.

Proglašenje najuspješnijih rukometašica, rukometaša, rukometnih ekipa, perspektivne rukometašice i rukometaša, najupješnijeg trenera i zaslužnog rukometnog djelatnika u 2017. godini

Posted by Epodravina.hr on Montag, 29. Januar 2018

čitam...
Loading...