12.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima
F

Budući je trg kompletno popločen tlakavcima te raznim vrstama ploča od osjetljivih materijala, čistilica mora zadovoljavati određene uvjete

Ne propustite

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje građanima slijedi nova briga oko njegovog održavanja. Za njegovu čistoću bit će zadužena ekipa iz GKP Komunalac koja je upravo ovih dana u testiranju novog stroja koji će čistiti poprilično veliku površinu.

Budući je trg kompletno popločen tlakavcima te raznim vrstama ploča od osjetljivih materijala, čistilica mora zadovoljavati određene uvjete. Tanja Vukušić, direktorica sektora Zelenih površina, groblja i tržnica nazočila je danas probnom čišćenju.

– Ovo je električna čistilica s laganim četkama koje ne uništavaju pokrovni sloj tlakavaca, ima usisavač što je bitno za ovaj dio gdje su klupe i žardinjere, da se oko njih može jednostavno počistiti da ne bude smeća, ima vodu, tiha je, a ima sa strane ugrađenu metlicu i hvataljku. Odluku o odabiru donijet ćemo kroz nekoliko dana – objasnila je Vukušić.

Čistilica za Zrinski trg
Tanja Vukušić, direktorica sektora Zelenih površina, groblja i tržnica // Foto: Ivan Balija
Čistilica za Zrinski trg
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolične kazne

Poznati detalji sukoba na benzinskoj u Koprivnici, dečko s Lenišća zakačio se s dva Brazilca, evo zašto…

Bilo je dosta napeto u "gluho" doba noći u listopadu na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj u Koprivnici. Naime, oko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×