Hrvatska je druga zemlja svijeta! Vatreni su srebrni! Nakon dugih mjesec dana Svjetskog prvenstva hrvatska reprezentacija predvođena Zlatkom Dalićem vratila se u Hrvatsku, u Zagreb, a među navijačima su i Podravci i Prigorci koji su došli ispisati povijest s našom reprezentacijom! Zagreb je danas premali za sve koji su su dočekali hrvatske junake!


Ekipa ePodravine je s njima, vatreni se voze u otvorenom autobusu od aeodroma do trga, uz usklike i slavlje navijača koji ih čekaju uz cijeli put i ne kriju sreću i ponos u srcu! Što drugo reći, osim neopisivo!

Zagreb gori, Hrvatska se trese, nitko ne krije emocije, Zovi, samo zovi, ori se ulicama! Deseci tisuća navijača s nestrpljenjem čekaju Vatrene na Jelačićevom trgu!

Jučerašnji poraz cijela je Hrvatska proživjela s nemjerljivom radošću, veseljem i pjesmom. Nema grada ni općine u kojem nije bilo slavlja jer ne donosi svaki put poraz drugo mjesto na svijetu. Mnogi kažu da je isprva veselje osvajanja trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu veće nego kada izgubiš finale i osvojiš srebro. Za Hrvatsku se to ne može reći.

Treslo se hrvatsko tlo 1998. godine, trese se i danas, i tresti će se još nekoliko dana. Današnji Vatreni predvođeni najboljim igračem SP-a LuKom Modrićem nadmašili su one brončane iz 1998. godine. Dosad mitska Ćirina, Bobanova i Šukerova generacija pijedestal najvećih nogometnih legendi u Hrvata prepušta Zlatku Daliću, Luki Modriću, Ivanu Rakitiću i svim ostalim članovima hrvatske nogometne reprezentacije.

Vatreni nam mašu iz autobusa, suze u očima, ponos u srcu! <3

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 16. Juli 2018

Evo kako je izgledao dolazak Vatrenih na Jelačić plac! Neopisivo!

Evo kako je izgledao dolazak Vatrenih na Jelačić plac! Neopisivo!

Gepostet von Epodravina.hr am Dienstag, 17. Juli 2018

Zagreb gori za Vatrene!

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 16. Juli 2018

Čekaju se Vatreni! 🏆⚽️

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 16. Juli 2018

čitam...