slijedi koncert opće opasnosti

FOTO/VIDEO Završen sportski dio jubilarnog Vrbošićevog memorijala, naknadno pozvani Medveščak pomeo parket sa svima, tri Hangarovca u najboljoj sedmorki turnira

U najbolju sedmorku turnira dospjelo je i nekoliko Hangarovaca, riječ je o Stanku Dujakoviću koji je najbolje lijevo krilo, Patrik Ivačić najbolji je srednji vanjski, a Marko Kovačić najbolji desni vanjski.

20:14h
0
25. Memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić - Vrba
Foto: Ivan Brkić

Iako je PPD Zagreb otkazao u posljednji tren, u dvorani Gimnazije Fran Galović održao se pravi festival sjajnih rukometnih poteza, minijatura i golova. Rezultat je bio u drugom planu, a ugodno popunjena dvorana svaki dobar potez nagradila je pljeskom kako to i priliči. Umjesto PPD Zagreb na Memorijal Gorana Vrbošića Vrbe upao je RK Medveščak iz Zagreba koji je na kraju bio najbolja momčad turnira s dvije pobjede.

Koprivnički Hangar 18 u prvoj utakmici slavio je s 35-27 protiv MRK Zaprešić, dok je u drugoj utakmici poražen od našičkog Nexea 35-31. Naknadno pozvani Medveščak slavio je protiv Nexea sa 23-20,a  protiv Zaprešića 21-15.

Što se tiče najboljih pojedinaca turnira, najboljim golmanom proglašen je Lovro Frajhaut iz Nexea, najbolji strijelac turnira je Lovro Kovačević iz Nexea koji je zabio 24 pogotka, a najbolji igrač turnira je također iz Nexea, Ivan Vucić.

U najbolju sedmorku turnira dospjelo je i nekoliko Hangarovaca, riječ je o Stanku Dujakoviću koji je najbolje lijevo krilo, Patrik Ivačić najbolji je srednji vanjski, a Marko Kovačić najbolji desni vanjski. Najbolji vratar je Lovro Frajhaut, a tu su još Komarac Mario iz Zaprešića, Ivan Vucić iz Nexea i te Lovro Kovačević iz Nexea.

Ono najslađe dolazi na kraju, koncert Opće opasnosti u dvorani Srednje škole Koprivnica. Najiščekivaniji koncert u ovoj godini za koji se tražila karta više kreće poslije 20.30. Nadamo se da će slijedeće godine još više ljudi posjetiti Memorijal Gorana Vrbošića – Vrbe jer ove godine bio je pun pogodak.

Utakmica 25. Memorijalnog rukometnog turnira Goran Vrbošić – Vrba između Rk Koprivnice i Rk Zaprešić

Posted by Epodravina.hr on Samstag, 3. Februar 2018

čitam...