ludens teatar

FOTO/VIDEO Vrhunske, elegantne kombinacije prošetale crvenim tepihom i stigle na premijeru predstave Kraljevstvo moje (za početnike)

Kako stoji na stranicama Ludensa, predstava je nastala po tekstu Čin Božji Davida Javerbauma, praizvedenog na Broadwayu 2015. godine.

20:47h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Kraljevstvo moje (za početnike) naziv je predstave koja se večeras održala u Domu mladih u Koprivnici. Riječ je o premijeri koja je samim time izazvala veliki interes, kako domaće, tako u publike iz udaljenijih krajeva.

Gosti su, stoga, na sebe stavili najbolje i najelegantnije što njihov ormar nudi te prošetali crvenim tepihom. U njihove se odlične kombinacije možete uvjeriti u fotogaleriji u nastavku.

Inače, kako stoji na stranicama Ludensa, predstava je nastala po tekstu Čin Božji Davida Javerbauma, praizvedenog na Broadwayu 2015. godine.

– Predstava je originalno postavljena kao niz monologa uz kratke dijaloške prijelaze, stilski podsjećajući ponajviše na formu stand-upa, postavljajući Boga u središte kao potpuno senzibilno i nesavršeno biće. S obzirom da forma stand-upa počiva na aktualnosti humornih točki i adaptiranju lokaliteta izvedbe, autorski tim odabrao je kao polazište ovaj tekst jer pruža takvu mogućnost modifikacije i prilagodbe. Ova predstava neće početnički odgovarati na pitanje kokoši i jajeta (zapravo hoće u prvih pet minuta), niti će prokazati postoji li život nakon smrti – stoji na stranicama Ludens teatra.

Gepostet von Ludens teatar am Freitag, 7. Februar 2020

čitam...
Loading...