11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dječji vrtić Maslačak

FOTO Vrtićarci iz Ježića kreativnim aktivnostima zavirili u svijet bajki
F

U đurđevačkom vrtiću Maslačak mališani iz odgojne skupine Ježići istražuju slikovnice, knjige i bajke te provode projekt književnosti.

Ne propustite

U đurđevačkom vrtiću Maslačak mališani iz odgojne skupine Ježići istražuju slikovnice, knjige i bajke te provode projekt književnosti.

Tako se upoznaju s književnim djelima, za svaku kategoriju bilježili su specifičnosti i obilježja kategorija. Nastao je i njihov zajednički rad pod nazivom Što smo pročitali, a nadopunjuju i oplemenjuju ga i nadalje novim zaključcima. Čitali su, prepričavali i stvarali priče, slikopriče te smišljali završetke određenih bajki i na taj način razvijali predčitalačke vještine, maštu i pažnju.

U sobi dnevnog boravka opremili su novi kutak Dvorac. Izrađivali su štiteve, krune, slike, kolačiće i sve potrebno za dostojnu gozbu u dvorcu. Djevojčice su postale kraljevne, a dječaci prinčevi, ostalo je sve bila mašta koja se skriva u dječjim glavicama.

Pripremali su i predstavu te glumili. Izradili su plakat kao poziv na predstavu, štapne lutke, a onda i scenski prikazali Ježevu kućicu. Zaključili su kako glumcima ipak nije tako lako, da imaju puno posla oko pripreme, ali i izvedbe predstave.

– Zahvaljujemo i našim roditeljima koji kod kuće marljivo čitaju svojoj djeci te bilješke pohranjuju u našu zajedničku čarobnu knjigu. Veselimo se nastavku projekta te mašti koja svakim danom postaje sve čarobnija – poručile su odgojiteljice iz skupine Ježići.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SRETAN IMENDAN

[IMENDANI] Energični Benjamin i ležerni Ljubomir danas imaju razloga malo proslaviti

Kakav par lijepih imena! Benjamin i Ljubomir danas slave imendan. Benjamin je bučan, energičan, nepristran, jasan, aktualan, magičan, interesantan i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti