Od sportašica do političarki

FOTO Zanosne ljepotice oduševile izgledom, stilom i stavom na svečanoj dodjeli sportskih nagrada

18:00h
0

Brojne prelijepe sportašice danas su zablistale na svečanoj dodjeli nagrada najboljima u Koprivnici.


Njihovi sportski uspjesi nisu upitni, a isto tako nitko tko ih je vidio na dodjeli ne može sumnjati u to da su zaista modno osviještene i znaju kako naglasiti svoju sportsku figuru.

No, ništa manje nisu impresivni ni sportaši, neki od njih u zgodnim, nešto formalnijim kombinacijama pa do onih koji su došli u klupskim bojama.

Na dodjeli su bili i mnogi gradski uglednici, političari i dužnosnici, koji su većinom odabrali prikladna odijela, kada se radi o muškom dijelu, ili pak lijepe kompletiće kojima se podičio ljepši spol.

Podravkašica Ana Toth odabrala je zanimljivu prugastu haljinu raznih boja, koju je kombinirala s kratkom kožnom jaknom, pravim ‘statement’ komadom. Crne čizme joj uz to savršeno pašu.

Najsportaši Koprivnice // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

 

Županijska pročelnica Ana Mušlek uljepšala je prigodu svojom vedrom pojavom i divnim crvenim kaputom u kojemu ju je bilo nemoguće ne primijetiti. Obogatila je kombinaciju tamnim šalom, a cipele na potpeticu su odlične za njen svečani outfit.

 

Najsportaši Koprivnice // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

 

Tko je još sve bio na dodjeli i kakvim su kombinacijama razvedrili dan i izmamili osmijeh na lica, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

čitam...