26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u županijskoj upravi

FOTO Župan Koren ugostio novoimenovane suce porotnike, tom prilikom položili su prisegu
F

Nakon svečanog dijela prisege, župan je čestitao sucima porotnicima na imenovanju istaknuvši kako su svojima zaslugama zavrijedili ove pozicije, i to, prije svega, stručnošću i društvenim angažmanom

Ne propustite

U prostorijama Županijske uprave održana je svečana prisega sudaca porotnika Općinskog suda u Koprivnici koji su na dužnost imenovani na 14. sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije.

Suci porotnici prisegu su položili pred predsjednikom Županijske skupštine Damirom Felakom, županom Darkom Korenom, županijskim pročelnicama Melitom Ivančić i Ljubicom Belobrk Flamaceta te predstavnicom Općinskog suda u Koprivnici, predsjednicom Kaznenog odjela i sutkinjom Vesnom Piškorec Kuzmić.

Nakon svečanog dijela prisege, župan je čestitao sucima porotnicima na imenovanju istaknuvši kako su svojima zaslugama zavrijedili ove pozicije, i to, prije svega, stručnošću i društvenim angažmanom.

– Dužnost suca porotnika je važan trenutak u vašim životima, velika čast i privilegija, ali i odgovornost i obveza. Svojim radom ćete štititi društvo od nezakonitog postupanja pojedinaca ili države, a ujedno ćete predstavljati glas javnosti te održavati povjerenje u neovisno i časno pravosuđe. Vjerujem kako će vaš rad doprinijeti još boljem funkcioniranju pravosudnog sustava te biti na korist cijele naše zajednice – istaknuo je župan.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Skupštine Felak koji im je poželio mnogo uspjeha u obavljanju ove časne dužnosti, dok je predstavnica Općinskog suda u Koprivnici Vesna Piškorec Kuzmić naglasila važnu ulogu novoimenovanih sudaca porotnika te im poželjela uspješan rad.

županijska uprava
Foto: www.kckzz.hr
županijska uprava
Foto: www.kckzz.hr
županijska uprava
Foto: www.kckzz.hr
županijska uprava
Foto: www.kckzz.hr
županijska uprava
Foto: www.kckzz.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turistički doživljaj

Želite na rafting Dravom? Imamo datum, cijena je “bagatela” – požurite i prijavite se dok još ima mjesta!

U subotu 15. i nedjelju 16. lipnja najavljen je tradicionalni rafting Dravom - Hrvatskom Amazonom. Jedinstven je to doživljaj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×