15.1 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Otpad odvoji i nagradu osvoji

FOTO/VIDEO Neodoljivi Prstići u ulozi Eko vilenjaka odigrali predstavu o razdvajanju otpada i odnijeli prvu nagradu
F

Ocjenjivački odbor dodijelio je prvu nagradu malim Koprivničancima, a koja uključuje eko predstavu, set igračaka, slikovnice Eko vilenjaci i vreće za odvajanje otpada.

Ne propustite

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ministarstvo za sve vrtiće i škole u zemlji organizirali su edukativni natječaj “Otpad odvoji i nagradu osvoji”, a među sudionicima i pobjednicima našao se i Dječji vrtić Tratinčica iz Koprivnice.

Natječaj se proveo sa ciljem edukacije djece i mladih o važnosti očuvanja prirode, recikliranja i pravilnog postupanja s otpadom, a kroz aktivnosti uspostavljanja sustavnog gospodarenja otpadom u Hrvatskoj.

Bio je namijenjen svim vrtićkim i školskim dobnim skupinama te su svi prijavljeni morali realizirati edukativne aktivnosti u skladu sa zadatkom. Tako su mališani iz skupine “Prstići” kao pravi mali Eko vilenjaci odigrali i snimili neodoljivu predstavu koju je ocjenjivački žiri ocijenio najboljom među vrtićima.

Ocjenjivački odbor koji se sastojao od predstavnika Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ministarstva zaštite okoliša i energetike te kreativne agencije „Organizacija“, dodijelio je prvu nagradu malim Koprivničancima, a koja uključuje eko predstavu, set igračaka, slikovnice Eko vilenjaci i vreće za odvajanje otpada.

Sličan natječaj ponovit će se i na jesen pa se motivirani ovim rezultatom i videom mogu prijaviti sa svojim projektima.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4 NL BJ-KC-VT

Mladost i Podravac u derbiju susjeda na tablici, Molve traže oporavak nakon “šestice” protiv jakih Cvetkovčana

U 20. kolu 4. nogometne lige čekaju nas dva županijska derbija. Prvi se igra u subotu u Molvama protiv Mladosti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×