Zabava i druženje

FOTO/VIDEO Uz pjesmu i veselje počelo tradicionalno druženje maturanata

Trajanje norijade predviđeno je za tri dana, srijedu, četvrtak i petak, od 17. do 19. svibnja, a po prvi puta će se zabava održati na Bašči umjesto u park

15:26h
0
Foto: Matija Gudlin

Tradicionalna proslava završetka srednjoškolskog obrazovanja službeno je počela danas, u srijedu.

Maturanti su izašli na ulice u šarenim kostimima spremni za zabavu i druženje.

Trajanje norijade predviđeno je za tri dana, srijedu, četvrtak i petak, od 17. do 19. svibnja, a po prvi puta će se zabava održati na Bašči umjesto u parku.

Kako im je rečeno, za razliku od parka mladima se na Bašči mogu pružiti liberalniji i neograničeniji uvjeti, a veliki šator poslužit će im ovih dana kao zaštita od vremenskih uvjeta.

Maturantima je na izbor dato da biraju kakvu glazbu žele te koji će to biti DJ-i i bendovi koji će nastupati i u hodu će se dogovarati izvođači odnosno oni će poslati popis svojih glazbenih želja.

– Na Bašči nećete biti pod takvim pritiskom, imat ćete više slobode. U parku nije praktično zbog vremenskih uvjeta u slučaju kiše, ne možemo vam pružiti ugostiteljsku ponudu, a i morala bi biti veća angažiranost osiguranja zbog strojeva i radova – obrazložio je Mišel Jakšić na tiskovnoj konferenciji prošlog mjeseca.

Povorka maturanata krenula prema Bašči

Posted by Epodravina.hr on Mittwoch, 17. Mai 2017

 

Norijada na Bašči

Posted by Epodravina.hr on Mittwoch, 17. Mai 2017

 


Loading...