gradski odbor

Franjo Marković, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, sada službeno ima i zamjenika

Vjerujem kako smo kao stožerna hrvatska stranka, potvrdili kvalitetne i iskusne kandidate, rekao je Ljubić.

14:32h
0
Ljubic Markovic Fajdetic
Fajdetić, Marković i Ljubić // Foto: HDZ

Članovi i članice Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica na svojoj su sjednici u srijedu jednoglasno potvrdili Mladena Fajdetića za kandidata za zamjenika gradonačelnika Grada Koprivnice.

– Mladen Fajdetić, član je Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica i predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a Lenišće, član vijeća Mjesnog odbora Lenišće i ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje Koprivnica.  U aktualnom mandatu obnašao je i dužnost potpredsjednika Odbora za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Gradskog vijeća Grada Koprivnice, a polazio je i Političku akademiju zaklade Hrvatskog državnog zavjeta.

Fajdetić je po struci diplomirani učitelj, magistar primarnog obrazovanja, a prije nego što je postao ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje u Koprivnici 2018. godine, radio je kao učitelj razredne nastave u Osnovnoj školi Sokolovac – PŠ Mala Mučna te Osnovnoj školi „Antun Nemčić Gostovinski“ u Koprivnici. Oženjen je i živi u Koprivnici – navode iz HDZ-a.

– Vjerujem kako smo kao stožerna hrvatska stranka, potvrdili kvalitetne i iskusne kandidate, našeg Franju Markovića za kandidata za gradonačelnika Koprivnice i našeg Mladen Fajdetića, za njegovog zamjenika. Njihovo iskustvo u radu čini pravi tim za Koprivnicu i građane Koprivnice jer prostora za daljnji rad, razvoj i rast ima i u našoj Koprivnici, celog sveta prestolnici. Ovo što smo mi prepoznali kao Gradski odbor, vjerujem da će prepoznati i naši sugrađani na izborima u svibnju – rekao je Ratimir Ljubić, šef gradskog HDZ-a.

Franjo Marković, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice, rekao je kako mu je drago što je Mladen prihvatio i ovu odgovornost i zajedno sa svima nam kreće u daljnju pripremu za lokalne izbore.

– Njegovo iskustvo u radu, prvenstveno u društvenim djelatnostima, obrazovanju i socijalnoj skrbi dat će nam još jedan pogled na cjelokupnu situaciju i znam da ćemo našim Koprivničancima pružiti pravi program rada za naredno razdoblje, koji će se prvenstveno temeljiti na ostvarivim projektima i programima koji su važni svakome od nas, neovisno gdje tko u Koprivnici živi – zaključio je.