Frankol i Lončarić na jakim reprezentativnim turnirima

20:18h
0
110228-hrvaci

Juniorski reprezentativac Sandro Frankol u ponedjeljak je s reprezentacijom Hrvatske otputovao na pripreme u bugarski grad Varnu.

Pripreme će se trajati do 10. ožujka, a nakon odrađenih priprema Frankol će sudjelovati na vrlo jakom međunarodnom juniorskom turniru «Petko Sirakov i Ivan Iliev».

Frankol će nastupiti u hrvanju grčko-rimskim načinom u kategoriji 50 kg. Povratak je predviđen 14. ožujka.

Ivan Lončarić sa seniorskom reprezentacijom Hrvatske u petak 4. ožujka putuje na međunarodni FILA turnir «Golden Grand Prix» u mađarski Szombathely. Konkurencija će biti izuzetno jaka jer je to posljednji turnir prije Europskog prvenstva, te će svi najbolji hrvači iskoristiti priliku da provjere koliko su spremni za EP.

Obzirom da je Ivan nakon lakše ozljede ramena koju je zadobio na turniru u Beogradu pauzirao s treninzima i propustio pripreme reprezentacije, vjerujemo da će turnir u Mađarskoj pokazati da je ozljeda sanirana, što je trenutno najbitnije kako bi se nastavio pripremati za EP.

Ivan će nastupiti u kategoriji 55 kg. Nakon odrađenog turnira reprezentacija u nedjelju nastavlja put na završne pripreme za EP u OC Tata u Mađarskoj.