Koncert i slušaona

FUNK otvara vrata novoj koncertnoj sezoni uz gitarske akrobacije slovenskih rokera

Lynch su prošle godine nastupili na slovenskom showcase festivalu MENT i sudjelovali na Klupskom maratonu, godišnjoj turneji šest najperspektivnijih domaćih izvođača, odabranih od strane Radija Študent.

13:09h
0

Forum udruga nezavisne kulture – FUNK u subotu 12. svibnja započinje ovogodišnji glazbeni program uz koncert slovenskg Lyncha i slušaonicu Obey the Riff.

Lynch je grupa četvorice mladih muzičara koja dolazi iz Ljubljane. Izvode noiserske gitarske akrobacije koje, daleko od tradicionalne rokerske poze, ipak sačuvaju dovoljno pop senzibiliteta da možete ponekad i zapjevati.

Ali čuvajte se, dečki znaju iznenaditi i pjesme se mogu okrenuti na glavu u tren oka! Kao filmovi Davida Lyncha, nijedna nije kao ostale, a sve nose taj karakteristični zvuk vokala Jana Ovnika i vrišteće gitare Nika Drozga.

Lynch su prošle godine nastupili na slovenskom showcase festivalu MENT i sudjelovali na Klupskom maratonu, godišnjoj turneji šest najperspektivnijih domaćih izvođača, odabranih od strane Radija Študent. Pjesma Horseabout osvojila je drugo mjesto na regionalnoj listi Muzika je Zvonko Radost.

Program počinje u 21 sat u prostorijama FUNK-a u koprivničkom Kampusu, a nakon koncerta uslijedit će slušaonica Obey the Riff.

Realizaciju programa sufinancira Grad Koprivnica.

čitam...