17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKT NA ČEKANJU

Gdje je zapelo sa skate parkom: Grad traži model financiranja na raspisanim natječajima
G

Planirana lokacija novog skateparka površine 600 četvornih metara je na bazenima Cerine u nastavku dječjeg igrališta.

Ne propustite

Izgradnja novog skate parka priča je čiji se sretan završetak najavljivao za proljeće 2020. godine. Kako se to nije ostvarilo, izgradnja je ponovo najavljena u ovogodišnjem koprivničkom godišnjaku.

Pitali smo u koprivničkoj gradskoj Upravi u kojoj je fazi projekt kojem su se nadali i veselili koprivnički skejteri. Izgradnja istog je najavljena je i u zadnjem izdanju koprivničkog godišnjaka.

– Za realizaciju izgradnje skate parka tražilo se najbolje rješenje vezano uz financiranje s obzirom da je procijenjena vrijednost investicije milijun kuna. Grad će u narednom periodu za navedenu investiciju, a sve sukladno raspisanim natječajima, pronaći model financiranja – poručili su.

Planirana lokacija novog skateparka površine 600 četvornih metara je na bazenima Cerine u nastavku dječjeg igrališta. Izgradnja parka zamišljena je kao podloga za razvoj svih koturaljkaških sportova poput skateboarda, rolanja i vožnje romobila. Za njegovu je izgradnju tvrtka Orking iz Osijeka izradila projektnu dokumentaciju, odnosno glavni projekt građevine, a ishođene su i sve potrebne suglasnosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×