legalna kladionica

Germania aplikacija za android

Najmanji iznos koji možete povući s Germania mobilno klađenje je 20,00 kn. Također, trajanje transakcije ovisi o banci kladionice, no obično biste novac trebali zaprimiti u roku od dva radna dana.

09:46h
0

Germania kladionica je legalna kladionica u Hrvatskoj koja ima licencu za rad kao legalna stranica za kockanje u regiji. Iskreno, malo je domaćih kladionica u Hrvatskoj koje nemaju licencu za pružanje kladioničarskih usluga. Također je bitno napomenuti da Hrvatski zakon o igrama na sreću dopuštaju sportske i druge aktivnosti klađenja samo za igrače koji su stariji od 18 godina.

Iako je Germania aplikacija za Android dostupna i za iPhone i iPad korisnike, skidanje same aplikacije dolazi s određenim poteškoćama. Istina je da je link za preuzimanje softvera dostupan na web stranici Germania kladionice. Ipak, mnogim igračima je pomalo teško uspješno je instalirati na svoj uređaj, no ukoliko se pozabavite samom instalacijom, kroz kratko vrijeme će Germania aplikacija postati dio vašeg mobilnog telefona.

Kako imamo instaliranu Germania aplikaciju i još mnoge kladioničarske aplikacije na svom android uređaju, vjerujem da smo se svi barem jednom zapitali postoje li virusi na mobitelu, te je li nam je potreban antivirus za android. Ukoliko se bojite za sigurnost svog mobitela, ne bismo vam znali reći koji je trenutno najbolji antivirusni program za android, no sigurni smo da na internetu možete pronaći opciju koja će vas učiniti sretnim. Heads up, mi uopće ne koristimo nikakav antivirusni program za android.

Načini uplate novca

Za razliku od mnogih lokalnih kladionica u Hrvatskoj, Germania igračima nudi dosta opcija plaćanja. No, glavni nedostatak načina plaćanja je to što uplate možete vršiti samo u kunama. Nije bitno koristite li klasično klađenje putem poslovnice, ili online i mobilno klađenje putem aplikacije ili internet pretraživača.

Iako se uplate mogu vršiti samo u kunama, moramo pohvaliti načine uplate novca. U Germaniji možete svoja sredstva unovčiti uplatom na tekući račun, plaćanjem u poslovnici i plaćanjem putem Aircash aplikacije. Plaćanje putem tekućeg računa popularno je među kladioničarima u zemlji. Najmanji iznos koji možete povući s Germania mobilno klađenje je 20,00 kn. Također, trajanje transakcije ovisi o banci kladionice, no obično biste novac trebali zaprimiti u roku od dva radna dana.

Igrači za mobilno klađenje mogu uplatiti novac putem neograničenih dostupnih opcija depozita. Međutim, minimalni iznos koji možete uplatiti na svoj račun razlikuje se od jedne do druge metode plaćanja. Isto tako, i trajanje same uplate novca na račun ovisi o metodi plaćanja.

Bez obzira koristite li internet pretraživač ili program za android uređaj, uvijek provjerite jeste li naveli točne podatke o računu ili kartici. Ako se vaša sredstva ne prikažu unutar 24 sata od uplate, svakako kontaktirajte korisničku podršku za pomoć.

Isplata u poslovnici također je normalna stvar u Hrvatskoj. Jedino što morate učiniti je ispisati kod iz primljene obavijesti i donijeti ga osobno na šalter u poslovnici prije nego što vam zaposlenica kladionice isplati novac u ruke. Međutim, to je jedna od najsigurnijih i najpouzdanijih metoda isplate.