6.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gospodarska komora Koprivnica podijelila novih pet stipendija
G

Ne propustite

Deni Petak, Marina Furkes, Patrik Glavica, Josipa Premec i Dado Gres, studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Prirodoslovno – matematičkog i Građevinskog fakulteta u Zagrebu,su novi stipendisti Zaklade Županijske komore Koprivnica. Do kraja školovanja će dobivati 1500 kuna potpore svakog mjeseca, a nakon završetka školovanja zajamčena su im radna mjesta na području Koprivničko-križevačke županije, rekao je na dodjeli ugovora o stipendiranju Mirko Habdija, zamjenik predsjednika Zaklade i prvi čovjek Uprave križevačke građevinske tvrtke Radnik:

– Deficitarnost zanimanja na području naše županije koja studiraju, uspjesi u prethodnom školovanju i socijalni status bila su mjerila prema kojima smo birali studente koje ćemo novčano pomagati. Od ranije stipendiramo još devet studenata na osam fakulteta, a jedna stipendistica je ove godine diplomirala i dobila radno mjesto u Belupu.

Dodjela stipendija studentimaZaklada djeluje dvije godine i davanje stipendije uvjetuje redovnim polaganjem ispita te obavezom stipendista da se zaposle na na području naše županije. Na posljednji natječaj Zaklade javilo se 39 studenata, a studentica druge godine Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu Marina Furkes se u ime studenata zahvalila na novčanoj pomoći i ukazanom povjerenju. Osnivači Zaklade su tvrtke Podravka, Radnik, Hartmann, Naturaagro i Hrvatska gospodarska komora, a prošle i ove godine su im se pridružile tvrtke Belupo, Rasco, Sizim, Mlinar te Grad Križevci i Koprivničko-križevačka županija.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sretan imendan

[IMENDANI] Ema i Marta već čekaju vaše čestitke!

Danas imendan slave Ema i Marta! Ema je ekspresivna, mlada i angažirana osoba. Marta je mudra, atraktivna, razgovorljiva, tolerantna i ambiciozna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×