Gostovanje predstave “Pas, žena, muškarac” Teatra “Exit” u Koprivnici

10:26h
0
Pas, žena, muškarac

U petak, 19. travnja 2013. u 20,00 sati u Domu mladih Koprivnica gostovat će predstava “Pas, žena, muškarac” Sibylle Berg, u režiji Zijaha Sokolovića, nastala u produkciji Teatra Exit.


Olga i DraženIskren, realan i duhovit tekst Sybylle Berg mogao bi se opisati kao obična priča o muškarcu i ženi koja se može uzeti kao paradigma svih muškaraca i žena i svih veza na ovome svijetu. Osim što je ovaj put ispričana iz perspektive – Psa kojeg izvrsno igra Krešimir Mikić. Dvoje samaca – Žena (Olga Pakalović) i Muškarac (Dražen Šivak) – oboje žele promijeniti svoju situaciju te se nadaju vezi. Nakon mnogih loših iskustava polako gube nadu da će susresti nekog za koga će se moći vezati. Njihova zajednička prijateljica radi u agenciji za spajanje samaca i uz njenu pomoć odlučuju se na sastanak od kojega ništa ne očekuju. Prvi sastanak dogovorili su u nedjelju, zanimljivo im je, puno pričaju, ispijaju boce vina. Možda su jedno u drugome pronašili ono što su tražili?

Ulaznice za izvedbu predstave “Pas, žena, muškarac” možete nabaviti u uredu Ludens teatra u Domu mladih na 1.katu, svakim danom, osim nedjeljom, od 10 do 14 sati, u “Šarenom dućanu”, na recepciji Hotela “Podravina”, te na dan predstave na blagajni Doma mladih od 18,00 sati.

čitam...