-4.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OSIGURANA SREDSTVA

Gotovo 700 križevačkih učenika koji žive u siromaštvu ili riziku od siromaštva imat će obroke
G

Riječ je o 690.411,83 kuna.

Ne propustite

U ime Križevaca, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel preuzeo je ugovor kojim je ostvareno pravo na dodjelu sredstava za osiguravanje prehrane za djecu u riziku od siromaštva u nadolazećoj školskoj godini. Isti mu je predao ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović u Zagrebu.

- Oglas -

Križevci su tako dobili 690.411,83 kuna, čime su osigurana sredstva za 695 učenika koji žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva.

Gradsko vodstvo podsjeća kako su time petu godinu zaredom osigurana sredstva za poboljšanje standarda učenika osnovnih škola kojima je Grad Križevci osnivač, i to u matičnoj i područnim školama OŠ Ljudevita Modeca Križevci i OŠ Vladimir Nazor Križevci te u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

REKONSTRUKCIJA

NK Bratstvo dobiva nove svlačionice, bit će spremne do početka drugog dijela nogometne sezone

Iz Općine Koprivnički Ivanec javljaju kako su ovih dana počeli radovi na rekonstrukciji sportskih svlačionica u naselju Kunovec, kod nogometnog...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti