USUSRET TRENDOVIMA

Grad Ludbreg na Međunarodnom sajmu u Beogradu, direktorica Turističke zajednice Horvat: Ponuda postaje raznovrsnija i prilagođenija

Od 2003. godine sajam je član Udruženja europskih turističkih sajmova i Međunarodnog udruženja trgovačkih sajmova u turizmu, a posjećuje ga više od 64.500 posjetitelja.

11:52h
0
Foto: Grad Ludbreg

Grad Ludbreg, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Ludbrega, Lucera d.o.o. i Centrom za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ sudjelovao je 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održao od 20. do 23. veljače 2020. godine.

Ovaj je sajam najveći sajam turizma na našim prostorima te okuplja više od 800 izlagača iz 40 država. Od 2003. godine sajam je član Udruženja europskih turističkih sajmova i Međunarodnog udruženja trgovačkih sajmova u turizmu, a posjećuje ga više od 64.500 posjetitelja.

– Motivi putovanja turista mijenjaju se iz godine u godinu, bilježi se rast turističke potražnje, a turistička ponuda postaje raznovrsnija i prilagođenija motivima putovanja i potražnji. Upravo je zbog toga ovaj sajam vrlo dobra prilika za Grad Ludbreg, da se upoznamo s motivima putovanja, prilagodimo ponudu Grada turističkoj potražnji, ali i prezentiramo naš lijepi Grad na najvećem sajmu u regiji – rekla je direktorica Turističke zajednice Grada Ludbrega, Andreja Horvat.

čitam...