20.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Grad prihvatio 112 zahtjeva za studentskim stipendijama
G

Ne propustite

Na natječaju Grada Koprivnice raspisanom radi davanja studentskih stipendija u akademskoj godini 2009./2010 prošlo je 112 studenata redovnih studija.

Nakon što gradskim službama dostave traženu dokumentaciju gradonačelnik Zvonimir Mršić će do kraja godine s njima potpisati ugovore o stipendiranju, najavila je pročelnica za društvene djelatnosti Ankica Nježić:

– Brojki od 112 studenata koji su prošli na javnom natječaju treba pribrojiti i 30-ero koji studiraju na koprivničkom Veleučilištu i time su automatski stekli pravo na stipendije, a koliko će ih to pravo i iskoristiti vidjet ćemo pri potpisivanju ugovora. Potpisnici će svakog mjeseca dobivati 500 kuna potpore, ukupno ih je d područja Koprivnice oko 700 i Grad za njih godišnje izdvaja između 3,5 i 4 milijuna kuna.

Ankica Nježić je dodala da studentski ugovori vrijede od 1. listopada ove godine i da studenti moraju redovito donositi potvrde o studiranju, kako ne bi izgubili pravo na novčanu pomoć Grada. Također, izdvojila je da je od 112 redovnih studenata 108 za preddiplomskom studiju i četiri na diplomskim studijima te da su njihova imena objavljena na web stranici www.koprivnica.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×