2.6 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Knjižnica je više od knjiga

Građani učili kako pokrenuti vlastiti posao
G

Ne propustite

Na radionici Novi računovodstveni propisi u otvaranju malih poduzeća i obrta, građani su saznali kakav treba biti poduzetnik te su se upoznali s etičkim načelima upravljanja privatnim poduzetništvom, pravnim okvirom osnivanja obrta i trgovačkog društva, primjenom poreza i doprinosa u poslovanju, obračunom plaća radnika te računovodstvenim praćenjem poslovnih događaja.

Sanja Pernjak održala je besplatnu savjetodavnu radionicu Novi računovodstveni propisi u otvaranju malih poduzeća i obrta prošli tjedan u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović.

Brojni posjetitelji saznali su kakav treba biti poduzetnik te su se upoznali s etičkim načelima upravljanja privatnim poduzetništvom, pravnim okvirom osnivanja obrta i trgovačkog društva, primjenom poreza i doprinosa u poslovanju, obračunom plaća radnika te računovodstvenim praćenjem poslovnih događaja.

Radionica je održana u okviru programa Knjižnica je više od knjiga – zajedno do zapošljavanja koji je namijenjen onima koji traže posao ili žele pokrenuti vlastiti, onima koji se žele prekvalificirati, nastaviti školovanje ili se dodatno usavršavati.

“Cilj je informirati i educirati prije svega o izvorima znanja koje pruža knjižnica u cjeloživotnom učenju, ali isto tako omogućiti svima koji žele svoja saznanja, iskustvo i uspješnu praksu u području poduzetništva i zapošljavanja podijeliti s drugima u prostoru Knjižnice”, poručili su iz Knjižnice.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×