20.4 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradonačelnica Želježnjak uvjerena da će ministar Ostojić ispuniti obećanja koprivničkoj bolnici
G

Ne propustite

Čelnici Grada Koprivnice – gradonačelnica Vesna Želježnjak, njeni zamjenici Melita Samoborec i Mišel Jakšić te predsjednik Gradskog vijeća Zoran Gošek, posjetili su koprivničku bolnicu „Dr Tomislav Bardek”. Bila je to prilika da vide novu bolničku opremu, da upute blagdanske čestitke ali i da se pobliže upoznaju s aktualnim stanjem u ovoj zdravstvenoj ustanovi. 

S obzirom da su uz smanjeno financiranje od strane zdravstvenog sustava dugovanja bolnice dosegla 104 milijuna kuna, a da pri tom nije smanje nivo usluge i skrbi prema pacijentima, gradonačelnica Želježnjak zadovoljna je funkcioniranjem bolnice. 

– Funkcioniranje bolnice je u ovom trenutku zaista neprikosnoveno. I moram pohvaliti sve liječnike i sestre i sve osoblje koje radi u bolnici, da radi na jedan odličan način i da je naša bolnica prepoznatljiva u mnogim djelatnostima koje obavljaju. Imamo izvrsne liječnike. Znam da ovdje dolaze mnogi iz naše okolice na operacije i da su liječnici i sve osoblje izvrsni.

Riječ je o ustanovi s dugom tradicijom čiji je značaj za grad i kraj izniman, kaže gradonačelnica Želježanjak svjesna da će provedba Master plana i regionalizacije u sklopu kojega će se koprivnička bolnica na svojevrstan način spojiti s varaždinskom i čakovečkom, i tada specijalizirati za određenu djelatnost, s početka izazvati negodovanje kod građana. 

– Naši sugrađani, sigurna sam da će ispočetka negodovati ali kasnije će se naviknuti na promjene koje su nužne.

Gradonačelnica Koprivnice također je uvjerena da će njen stranački kolega, ministar zdravlja Rajko Ostojić, ispuniti obećanja koja je o nabavci magnetne rezonace i izgradnje novog odjela pedijatrije, dao tijekom boravaka u Koprivnici.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Hamag Bicro

OBRTNA SREDSTVA Svakom poljoprivredniku do 25.000 eura zajma, kamate samo 0,5 posto

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, skraćeno HAMAG-BICRO, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede upravo je stavila na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×