16.8 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradonačelnik primio male izaslanike povodom dječjeg tjedna
G

Ne propustite

Gradonačelnik primio male izaslanike povodom dječjeg tjednaJoš jedan dječji tjedan u Koprivnici otvoren je primanjem dječjih izaslanika kod gradonačelnika Zvonimira Mršića.

Učenici koprivničkih osnovnih škola A. N. Gostovinski, Braće Radić, Đuro Ester, COOR-a Podravsko sunce te Glazbene škole Fortunata Pintarića izrekli su svoje želje Mršiću, a on je obećao da će ispuniti sve što je u njegovoj moći.

– Želimo da svi građani u Koprivnici, bez obzira na njihovu dob, budu zadovoljni. Stoga već projektiramo zgradu sa socijalnim stanovima koja bi trebala biti izgrađena do kraja 2009. godine, gdje ćemo smjestiti socijalno najugroženije građane. Uskoro će početi i gradnja sportske dvorane kod OŠ Đuro Ester, u planu je i gradnja tri velike kuće u kojima bi štićenici Dječjeg doma Svitanje živjeli u obiteljima od osam do deset članova, kao i nove škole da bi se omogućila jednosmjenska nastava do 2011. godine, ponudio je već neka rješenja gradonačelnik Mršić na molbe koje su iznijela djeca.

Da Grad sve bolje prepoznaje dječje potrebe potvrdilo se i zahtjevom učenice OŠ Braće Radić. Naime, ona je zamolila da se učini nešto za učenike iz njezine škole koji imaju poteškoće u kretanju, a gradonačelnik je napomenuo kako će samo zbog njih u školu uskoro biti ugrađeni liftovi koji se već izrađuju, a postoji mogućnost i da se zaposli osoba kao njihov pratitelj.

Obilje sadržaja vezanog uz Dječji tjedan kulminirat će za vikend, kada će 1617 sudionika prisustvovati 15. smotri Saveza društava Naša djeca u sportskoj dvorani.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je prošlo

Vozačici (54) pozlilo u vožnji, sletjela s ceste i ozlijedila se pri udarcu u betonski stup javne rasvjete

Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom dogodila se jučer u Rasinji u Ulici Gornji kraj. Vozačice (54) je oko 11.30...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti