24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RASPORED

Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci tijekom blagdana i praznika ima drugačije radno vrijeme
G

Igraonica neće raditi od 23. prosinca do 8. siječnja. Prvi radni dan bit će ponedjeljak 11. siječnja.

Ne propustite

Pred nama su blagdani, što znači da će mnogi prilagoditi svoje radno vrijeme. Među njima je i Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci.

U vrijeme božićnih, novogodišnjih i školskih praznika, zbog specifične epidemiološke situacije, križevačka knjižnica ne radi 24., 25. i 31. prosinca te 1., 2. i 6. siječnja. Glede ostalih dana, ponedjeljkom i utorkom radit će od 13 do 19 sati, pri čemu se dezinfekcija obavlja od 16 do 17 sati, a srijedom, četvrtom i petkom od 10 do 16 sati, s time da razdoblje od 12 do 13 sati namijenjeno dezinfekciji.

Igraonica neće raditi od 23. prosinca do 8. siječnja. Prvi radni dan bit će ponedjeljak 11. siječnja. Bibliobus, pak, ne vozi od 23. prosinca do 15. siječnja, a vratit će se u ponedjeljak 18. siječnja, u skladu sa zimskim praznicima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OŠ Molve

FOTO Učenici iz Molvi prisustvovali na okruglom stolu “Gen Z Akademija”, nakon toga uslijedilo je fotografiranje s influenserima

U utorak, učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Molve prisustvovali su okruglom stolu pod nazivom "Gen Z Akademija"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×