6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NAPREDAK

Gregurina, Kihas Drvosek, Purić i Škrinjari, treneri Slavenove škole nogometa, položili UEFA A licencu
G

Drugi najviši stupanj trenerskog obrazovanja. 

Ne propustite

Mario Gregurina, Oliver Kihas Drvosek, Vedran Purić i Matija Škrinjar, četvorica trenera Škole nogometa NK Slaven Belupa, uspješno su završili školovanje na akademiji Hrvatskog nogometnog saveza za trenere s UEFA A licencom, što je drugi najviši stupanj trenerskog obrazovanja.

Za službene klupske stranice podijelili su dojmove.

– Sretan sam što sam stigao do UEFA A licence. Ipak, svakodnevna edukacija i napredak u trenerskom znanju mi je važniji od same licence. Vidim se u budućnosti u trenerskom poslu i cilj mi je kroz par godina završiti i PRO licencu. Uživam u radu u Slaven Belupu i radu s mladim i talentiranim nogometašima – izjavio je Gregurina.

Mario Gregurina // Foto: NK Slaven Belupo

Svakodnevni rad s mlađim kategorijama veseli i Kihasa Drvoseka.

– Drago mi je da korak po korak idem prema najvišem stupnju obrazovanja za nogometnog trenera. Cilj mi je na najbolji mogući način svoje nogometno znanje prenijeti na nogometaše naše Škole nogometa i zato je svakodnevni napredak mene kao trenera i osobe izuzetno bitan – kaže Kihas Drvosek.

Oliver Kihas Drvosek // Foto: NK Slaven Belupo

UEFA A licenca je, kaže, još jedna stepenica u Purićevu školovanju čiji je cilj također UEFA PRO licenca.

– Naravno, želim se svakodnevno educirati, napredovati i učiti jer nogomet i sve što ga okružuje napreduje velikom brzinom. Škola nogometa Slaven Belupa ide korak po korak prema naprijed i drago mi je da mi treneri svojim educiranjem i kasnije

Vedran Purić // Foto: NK Slaven Belupo

prenošenjem znanja pomažemo u tome – rekao je Purić.

Za Škrinjara svaka pročitana knjiga i odslušan seminar te edukacija nose nova razmišljanja, poglede i iskustva.

Matija Škrinjar // Foto: NK Slaven Belupo

– Tako i završetak obrazovanja na predzadnjem stupnju školovanja Akademije HNS-a nosi zadovoljstvo i napredak, što operativno, što praktično. Sretan sam i zadovoljan završenim obrazovanjem za nogometnog trenera UEFA A licence, a također sam sretan i zadovoljan što se mogu dalje razvijati kao trener i osoba u klubu poput Slaven Belupa – riječi su Škrinjara.

Foto: NK Slaven Belupo
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nevjerojatno

ČUDO Automobil se zabio u jureći vlak i odletio, tri osobe očito imaju svoje anđele čuvare

Poznati su detalji nesreće na pružnom prijelazu u Bjelovaru. Kako javlja policija, na željezničko-cestovnom prijelazu na Putu žrtvama u Lugu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×