-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HŽ popravlja ograde u Koprivnici i priprema modernizaciju pruge od Varaždina do Virovitice
H

Ne propustite

Radovi na izgradnji novog ogradnog zida u Kolodvorskoj ulici privode se kraju. Stari je zid bio u vrlo lošem stanju pa su Hrvatske željeznice odlučile investirati u novi, armiranobetonski dug gotovo 123 metra s 5 metara širokim kolnim ulazom.

- Oglas -

Radovi su počeli još lani u prosincu a trebali bi završiti u srpnju. Osim ove, Hrvatske željeznice su odlučile zamijeniti još jednu ogradu Kolodvora Koprivnica. Riječ je o metalnoj ogradi u Zagrebačkoj ulici, o čijem se lošem stanju raspravljalo i na sjednicama Gradskog vijeća.

Iz Korporativnih komunikacija HŽ Infrastrukture doznajemo da su trenutno u tijeku pripremni radovi za obnovu ove ograde.

Također doznajemo i da je u izradi Projektna dokumentacija remonta i modernizacije pruge Čakovec – Varaždin – Koprivnica – Virovitica, kao i geomehanička ispitivanja tla te geodetska snimanja podravske pruge.

- Oglas -

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti