6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HŽ popravlja ograde u Koprivnici i priprema modernizaciju pruge od Varaždina do Virovitice
H

Ne propustite

Radovi na izgradnji novog ogradnog zida u Kolodvorskoj ulici privode se kraju. Stari je zid bio u vrlo lošem stanju pa su Hrvatske željeznice odlučile investirati u novi, armiranobetonski dug gotovo 123 metra s 5 metara širokim kolnim ulazom.

Radovi su počeli još lani u prosincu a trebali bi završiti u srpnju. Osim ove, Hrvatske željeznice su odlučile zamijeniti još jednu ogradu Kolodvora Koprivnica. Riječ je o metalnoj ogradi u Zagrebačkoj ulici, o čijem se lošem stanju raspravljalo i na sjednicama Gradskog vijeća.

Iz Korporativnih komunikacija HŽ Infrastrukture doznajemo da su trenutno u tijeku pripremni radovi za obnovu ove ograde.

Također doznajemo i da je u izradi Projektna dokumentacija remonta i modernizacije pruge Čakovec – Varaždin – Koprivnica – Virovitica, kao i geomehanička ispitivanja tla te geodetska snimanja podravske pruge.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×