17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HNS

Hajsok morao odustati zbog zdravstvenih razloga, Ludbreg dobio prvu kandidatkinju za gradonačelnicu
H

Božidar Hajsok će biti, također, jedan od kandidata na listi HNS-a za Gradsko vijeće, poručuje Božica Makar.

Ne propustite

Božidar Hajsok, predsjednik ludbreške podužnice HNS-a, odstupio je od kandidature za gradonačelnika Grada Ludbrega zbog iznenadnih zdravstvenih tegoba.

Kako nam je potvrdio, ostat će na listi za Gradsko vijeće.

Predsjedništvo stranke, koje se sastalo u subotu, bilo je primorano tražiti novog kandidata i tu se pojavilo ime Božice Makar, koja će od pet najavljenih kandidata, biti prva kandidatkinja za gradonačelnicu.

Bivša saborska zastupnica, vijećnica Županijske skupštine Varaždinske županije, predsjednica Gradskog vijeća Grada Ludbrega, članica Predsjedništva Županijskog i Gradskog HNS-a, poznato je ime u ludbreškom kraju. Živi u naselju Slokovec. Kaže da će joj biti najbitniji ravnomjeran razvoj svih naselja te samog grada Ludbrega.

Božidar Hajsok // Foto: Facebook

Saniranje prometnih “crnih točaka” i poboljšanje kvalitete prometnica, izgradnja pješačko-biciklističkih staza, bit će dio njenog programa.

– Hitno je izgraditi u smjeru Apatije, Slokovca i Sigeca te kroz Hrastovsko – ističe Božica.

Želi uvesti i autobusne linije za povezanost među naseljima. Ključno je ostvariti povezivanje okolnih naselja minibusom, a prirez želi prepoloviti s 12 na 6 posto te smanjiti komunalnu naknadu.

Jedan od projekata, koji je dio HNS-ovog nacionalnog programa, jest da svako dijete ima pravo na besplatan vrtić.

– Za roditelje koji imaju djecu u vrtićima, to je direktna pomoć njihovom kućnim budžetima, a tako dugo dok taj plan ne zaživi, povećat ćemo sufinanciranje boravka djece u vrtićima iz gradskog proračuna – ističe Božica.

Lista HNS-a je, kaže, spremna.

– Nositeljica sam liste, zastupljeno je svako naselje sa svojim predstavnikom. Božidar Hajsok će biti, također, jedan od kandidata na listi HNS-a za Gradsko vijeće – poručuje Božica Makar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×