6.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hartmann d.o.o. osvojio nagradu Indeks Društveno Odgovornog Poslovanja
H

Ne propustite

Na svečanoj dodjeli Zlatne kune koja je u ponedjeljak održana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knižnjici u Zagrebu jednu od nagrada dobila je i trenutno najuspješnija koprivnička tvrtka Hartmann d.o.o.

Naime, Hartmann d.o.o  je već drugi puta u kategoriji srednjih tvrtki osvojio nagradu Indeks Društveno Odgovornog Poslovanja za 2010. godinu. O kakvoj nagradi je točno riječ rekao nam je pomoćnik direktora za marketnig Marko Štefan, koji je u ime kompanije i preuzeo nagradu.

– Društveno odgovorno poslovanje održivi je model upravljanja tvrtkom koji potiče rast i razvoj tako da u procesu planiranja uzima u obzir ne samo ekonomske već i okolišne i društvene učinke koji su rezultat aktivnosti tvrtke. Tvrtka od toga ima brojne koristi tako da se primjenom tog modela ostvaruju bolji odnosi s različitim dionicima, osnažuje se vrijednost robne marke, poboljšava se reputacija i privlače se najbolji zaposlenici – objasnio nam je Štefan te nadodao kako je takav model kontinuirani dio njihovog života i investicija koja se pokazala isplativom.

– Ponosni smo što smo već drugi puta postali vlasnici jedne takve nagrade što je samo dokaz da razvijamo brigu prema okolišu, da brinemo za naše ljude i to je ono što nas čini sretnim – zaključio je Marko Štefan.

Inače, nagrada Indeks DOP-a nastala je kao zajednička inicijativa Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, uz stručnu i financijsku podršku USAID-a, UNDP-a i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s ciljem da se istaknu hrvatske tvrtke koje su primijenile društvenu odgovornost kroz sva važna područja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Parlamentarni izbori 2024.

[IZBORI] Jakšić, Sobota, Lacković i Golubić idu u Sabor, evo tko je od njih dobio koliko glasova birača

Parlamentarni izbori su pri kraju, obrađeno je oko 88 posto glasova, a već je sada izgledno tko će od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×