14.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radno mjesto

Hartmann zapošljava referenta otpreme, pogledajte uvjete i prijavite se
H

Ne propustite

U želji da osnaži odjel logistike motiviranim, obrazovanim kadrom, Uprava društva Hartmann d.o.o. raspisuje natječaj za prijem jednog (1) izvršitelja u radni odnos na određeno vrijeme.

Mjesto rada je Koprivnica, a traži se referent otpreme (M/Ž). Tvrtka Hartman izvjesila je i potrebne uvjete koje kandidati moraju ispunjavati.

UVJETI:

VSS ekonomskog ili prometnog smjera
Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
aktivno korištenje engleskog jezika (u govoru i pismu)
poželjno znanje njemačkog jezika (u govoru i pismu)
poznavanje rada na računalu i MS Office programa
poželjno znanje u korištenju ERP sustava
posjedovanje vozačke dozvole B kategorije

Osoba bi na novom radnom mjestu morala ispunjavati razne zadatke, od organizacije i operativnog upravljanja distributivnim procesima, izrađivanje planova otpreme za domaće i strano tržište, uspostavljanje i održavanje kontakata s distributivnim i logističkim partnerima, kvalitetna suradnja sa službom skladišta, proizvodnje i prodaje do praćenja ostvarenja distribucijskih naloga i o tome izrađivati izvještaje. Pozdravlja se kreativnost, inovativnost i sposobnost za brze reakcije u izvanrednim situacijama, razvijen osjećaj odgovornosti i dužnosti, te sposobnost samostalnog odlučivanja.

Hartmann od kandidata očekuje:

visoku odgovornost prema poslovima sposobnost samostalnog odlučivanja
sistematičnost i točnost ažurnost i pouzdanost
predanost postavljenim ciljevima sposobnost
usredotočivanje na detalje, analitičnost
energičnost
izraženu savjesnost i discipliniranost
sklonost timskom radu

Ono što zauzvrat nudimo jesu stimulativna primanja uz bonus po učinku, motivirajuće organizacijsko – poslovne uvjete u dinamičnom, ugodnom i poticajnom, internacionalnom okruženju s visokom razinom odgovornosti te izvrsnu priliku za osobni razvoj i napredovanje.

Uz prijavu na natječaj kandidat je obavezan priložiti životopis, motivacijsko pismo i dokaz o stečenoj stručnoj spremi.

Ako si visoko motivirana i fleksibilna osoba, željna istraživanja novih poslovnih prilika, kontakata i granica vlastitih sposobnosti, pridruži se našem uspješnom timu i pošalji ponudu najkasnije do 27. siječnja 2021. godine.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Kandidati koji će ući u uži krug biti će obaviješteni nakon završenog postupka selekcije. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na prijavi!

Samom prijavom na natječaj za posao, kandidat daje privolu Hartmann-u d.o.o. za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na natječaj, te dokumentaciji dostavljenoj s prijavom, a u svrhu provedbe trenutnog aktualnog natječaja. Kandidat može u svako doba, u potpunosti ili djelomično, bez naknade i objašnjenja zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka ili tražiti potpuno brisanje. Svi osobni podaci vezani uz prijavu na natječaj nakon završenog natječaja čuvat će se u bazi slijedećih 12 mjeseci, a zatim trajno uništiti.

Kontakt:
Hartmann papirna ambalaža d.o.o,
Dravska 13, Koprivnica
mns@hartmann-packaging.com

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvalifikacije

FOTO Rukometašice Hrvatske lošom završnicom ispustile prednost i prvo mjesto u grupi, za mjesec dana borba za drugo mjesto i odlazak na EP

U okviru 4. kola kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u rukometu pred rasprodanom dvoranom u Koprivnici, rukometašice Hrvatske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×