15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HDZ, HSS i HSLS zajedno na izbore u Koprivnici, Biondić kandidat za gradonačelnika
H

Ne propustite

090317-koalicija-mHDZ, HSS i HSLS potpisali su u Koprivnici sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore. No, iako najavljeni, predstavnici HSU-a nisu došli na potpisivanje, a nova koalicija očekuje da će im se umirovljenici ipak uskoro pridružiti. Zajednički možemo srušiti ograde oko Koprivnice, uvjeren je predsjednik gradskog HDZ-a Damir Felak, koji je za dizanje tih ograda prozvao aktualnog gradonačelnika Zvonimira Mršića.
– Kad stvara neprijatelje sebi, onda ih stvara i građanima i cijelom gradu Koprivnici. A nama ne trebaju neprijatelji, nama trebaju suradnici i prijatelji. Jer Koprivnica se ne može razvijati samo sredstvima gradskog proračuna, nama trebaju sredstva i s državnog nivoa, isto tako na pametan način sredstva iz drugih fondova, podvukao je Felak.
Kad se jednom sruše te ograde, Koprivnica će daleko bolje razvijati gospodarstvo i počet će se otvarati nova radna mjesta, naglasio je.
– Ja se nadam i vjerujem da će ova koalicija pokazat svima da ako mi svi možemo zajedno, a netko ostaje sam, tko je onda u pravu, a tko nije.
Predsjednik koprivničkog HSLS-a Stjepan Lončar vjeruje da će, zajedno s koalicijskim partnerima, promijeniti stanje u Koprivnici.
– Mi ćemo dosta animirati svoje članstvo, simpatizere, jer većina je prepoznala program za koji se borimo, da smo jednostavno taoci jednog čovjeka u Koprivnici koji izolira Koprivnicu kao neki pusti otok.
Prvi čovjek koprivničkog HSS-a Zdravko Gašparić je uoči potpisivanja sporazuma bio umjereniji u kritikama aktualne gradske vlasti, jer njegova stranka trenutno sudjeluje u toj vlasti. Gašparić je rekao da se protekla dva mandata u gradu radilo dosta kvalitetno, no uvijek može bolje.
– Nadam se da upravo ova spona koju danas imamo na razini države, na razini županije i sada u gradu, ali zaista da stavimo glave skupa, da razmišljamo o razvoju grada, da budemo možda objektivniji u procjenama, možemo doprinjeti da ovaj grad, koji ima zaista vrlo velikog gospodarskog potencijala, da ga učinimo još kvalitetnijm i još boljim za život.
Kandidat koalicije za mjesto gradonačelnika Koprivnice je Stanislav Biondić iz HDZ-a, za dogradonačelnike Vesna Mađarić iz HDZ-a te Hrvoje Petrić iz HSS-a. Nositelj liste HSS-a za Gradsko vijeće bit će Miroslav Vitković, a toj bi se stranci trebao pridružiti i HSU, dok HDZ i HSLS još nisu odredili nositelja svoje zajedničke liste.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti