Dom mladih

HIT PREDSTAVA Evo koga vodimo na rasprodanu komediju “Brak za ručak, ručak za seks”

17:00h
0
Miris Lovine  - Dom Mladih Koprivnica
Puna dvorana Doma Mladih // oto: Mario Kos

Komedija “Brak za ručak, ručak za seks” sutra dolazi u Koprivnicu, a jamči puno smijeha i dobre atmosfere svima koji će doći u Dom mladih u 18.15 te u 20 sati.

Među njima su i sretnici koji su slučajnim odabirom dobili ulaznice za ovu predstavu, a to su:

Tajana Brnica
Maja Kalinić

Podsjećamo, ulaznice su za termin u 18.15 sati, a svatko je osvojio po dvije. Preuzeti ih mogu na ulazu, a savjetujemo i da ponesete osobne iskaznice.

Komedija Stanka Holcera puna smijeha opisuje ozbiljan problem tročlane obitelji koja muku muči kako otplatiti ratu kredita za malu garsonijeru u kojoj stanuju. Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević), njena sestra Nataša (Tijana Janković) i Natašin muž Marko (Ivan Ivanov). Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemima – bez novaca za platiti ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određeni način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li se, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti, provjerite u urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Ulaznice su u prodaji online na WWW.EVENTIM.HR, te na prodajnim mjestima u Koprivnici: PETROL BP Koprivnica, Varaždinska cesta 24; ŠARENI DUĆAN, Ivana Generalića 3 – od ponedjeljka do petka, od 8 do 20 h, subotom od 8 do 16 h, REZERVACIJA NA TELEFON 048 624 474 . Ulaznice se prodaju po cijenama od 50 kn, a na dan predstave 60 kn.

čitam...