0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
rasinja

Hondom naletjela na Audi, čiji se vozač nepropisno uključio u promet
H

Na sreću, zabilježena je samo materijalna šteta

Ne propustite

Koprivnička prometna policija imala ju jučer prijepodna posla u Rasinji, gdje je evidentiran sudar dvaju automobila, na sreću, samo s materijalnom štetom.

Nesreća se dogodila u Ulici Jurja Husa Rasinjanina, a skrivio ju je 27-godišnji vozač Audija koprivničkih registarskih oznaka. Naime, prilikom nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unazad, oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Honda koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 55-godišnja vozačica.

Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti