25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
predstavljene nove igračice

Hrupec otkrio ime treće vratarke i visoke ambicije svih u klubu i oko njega, Kalaus poručila da žele dohvatiti veću igračku razinu nego prethodnih godina
H

Možda smo i Sara Šenvald i ja bile premlade da dobijemo pravu priliku u prvom mandatu, ali u međuvremenu smo stekle iskustva i pokazat ćemo da možemo imati veću ulogu u ovoj ekipi, koja je dobra i ima velikih ambicija, kazala je nova kapetanica

Ne propustite

U petak i subotu u Koprivnici se igra super jaki Bepov memorijal, jubilarni 15., koji smo opširnije najavili jučer, a danas je održana i službena konferencija za medije, na kojoj su, u društvu Nevena Hrupeca, predstavljene nove igračice. Dvije povratnice, Larissa Kalaus, ujedno i nova kapetanica, i Sara Šenvald, te internacionalke Bojana Milić, Dzyiana Ilyna, Bianca Bazaliu i Iryna Stelmakh.

Četiri od njih pokrivaju vanjske pozicije (Kalaus, Milić, Bazaliu i Ilyna), preostale dvije kružne su igračice i veliki je posao pred trenerom Hrupecom, koji novu ekipu tek mora i uigrati, što nam je rekao i jučer. Na klupu Podravke sjest će po treći put i želja mu je napraviti što bolji rezultat i ostaviti što veći trag.

Nika Galinec treća vratarka, raduje forma Antonije Tucaković

– Motiviran sam jako. Prošlih sezona je bila možda čak i prevelika fluktuacija igračica i želim da ove koje smo sad doveli ostanu ovdje što je moguće dulje, da radimo plan na tri-četiri godine, jer nije dobra strategija svako malo mijenjati ekipu. Sad smo postavili temelje i promijenili modalitet rada, ali moramo se svi tek uigrati, za što treba imati strpljenja – poručio je Hrupec i dodao da su mu sve pozicije u ekipi dobro popunjene.

Otkrio je da su kao treću golmanicu priključili Niku Galinec iz druge ekipe, čiji bi se veliki potencijal trebao vidjeti kroz godinu-dvije. Raduje se i dobroj formi Antonije Tucaković, koja će iznenadnim odlaskom Magdalene Ećimović dobiti znatno više prilike nego lani. Novu golmanicu vrlo vjerojatno neće tražiti.

Želje su vlastita teretana, dijagnostički centar i da se ostavi duboki trag 

– Čisto sumnjam da ćemo do prosinca ulaziti u neke transfere. Trebamo biti svjesni da je formirana nova Uprava u koju jako vjerujem i mislim da ćemo se od rujna primiti posla u svim segmentima kluba. Moje su ambicije velike. Ne želim samo da se igra dobar rukomet, nego da se klub digne u svakom pogledu. Od marketinškog sektora do svih ostalih. Da napravimo teretanu, dijagnostički centar, da podignemo sve na viši nivo i veliki sam optimista da ćemo po tom pitanju ostaviti duboki trag – zaključio je Hrupec.

Od pristiglih igračica sigurno će najviše pažnje na sebe privući nova kapetanica Larissa Kalaus. Prošle je Podravkinu rukometnu školu, no dokazala se u Lokomotivi iz koje se sad vratila. Kaže da motiva i želje ne nedostaje.

– Možda smo i Sara Šenvald i ja bile premlade da dobijemo pravu priliku u prvom mandatu, ali u međuvremenu smo stekle iskustva i pokazat ćemo da možemo imati veću ulogu u ovoj ekipi, koja je dobra i ima velikih ambicija. Vjerujem da ćemo sve skupa doći do razine, koja će u odnosu na prošle sezone, biti još veća – ukratko je rekla nova kapetanica.

Ulaznice za turnir podižu se isključivo u petak od 10 do 13 sati

Na kraju kratka obavijest i svima onima koji misle doći na utakmice. Ranije jutros pisali smo kako će u dvoranu moći ući 400 osoba i to samo uz covid potvrde, a dolazak gostujućim navijačima je zabranjen, iako su imali u planu posjetiti podravsku metropolu. Također, važno je naglasiti kako se ulaznice podižu isključivo u petak ispred ulaza u dvoranu i to u periodu od 10 do 13 sati. Ako jedna osoba uzima više ulaznica, mora predočiti imena svih osoba, kako bi se na vrijeme vidjelo jesu li sve cijepljenje, odnosno imaju li covid potvrde.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super druženje

FOTO I VIDEO / Veselo u Legradu za Dan općine, predstavile se udruge i projekt europske Amazone

Nastavlja se slavlje u povodu Dana općine Legrad. Danas su se u Parku Presvetog Trojstva predstavili članovi i članice...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×