17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 25. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

‘Hrvatska kvaliteta’ za Pan Lagan
'

Ne propustite

090304-carlsberg-mHrvatska gospodarska komora dodijelila je priznanje „Hrvatska kvaliteta” za Pan Lagan, pivo sa smanjenim udjelom alkohola od 3,5%. Priznanje je primila rukovoditeljica Službe osiguranja kvalitete Carlsberga Croatia Gordana Kružljak, priopćeno je iz koprivničke pivovare.
Pravo uporabe znaka Hrvatska kvaliteta dodjeljuje se proizvodima koji posjeduju natprosječnu kvalitetu, a proizvedeni su na području Republike Hrvatske. Natprosječno kvalitetnim proizvodom smatra se onaj koji svojim ukupnim svojstvima zadovoljava potrebe korisnika, ali i norme koje postavljaju višu razinu kvalitete od one utvrđene zakonskim propisima koji se na njega odnose.
Nakon prošlogodišnjih priznanja dodijeljenih Panu i Panu BEZ ova je nagrada još jednom potvrdila kvalitetu najbrže rastućeg mainstream brenda na hrvatskom tržištu piva. Isto tako, još se jednom pokazalo da potičući i održavajući visoke standarde upravljanja kompanijom, što dokazuju i certifikati ISO 9001, ISO 14001 te ISO 22000 , Carlsberg Croatia potrošačima trajno dostavlja vrhunske proizvode, stoji u priopćenju.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

LOVNO STRELJAŠTVO

Nevenko Jakopović pobjednik Kupa u slavonskoj Bzenici

Nevenko Jakopović, predsjednik županijskog Lovačkog saveza i dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza pobjednik je lovno streljačkog Kupa u Bzenici. Lovački savez...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti