Hrvatske rukometašice ovog vikenda na turniru u Beogradu

19:11h
0
zovko

090305-zovko-mHrvatska ženska rukometna reprezentacija od petka do nedjelje nastupa na turniru ‘Trofej Srbija’ u Beogradu. Osim hrvatske izabrane vrste, sudjelovat će i domaćin Srbija, Makedonija i B reprezentacija Rumunjske. Izbornik naših rukometašica Zdravko Zovko za ovu je akciju pozvao golmanice Knezović, Jelčić i Žderić te igračice Ambroš, Peraicu, D. Golubić, Gaće, Pušić, Milić, Pavić, Penezić, Kožnjak, Bašić, Lovrić, Kiridžić,  Šerić, Petković i Horvat.

– Tatari i Zebić smo odlučili osloboditi za ovu akciju. Zebić ima zdravstvenih problema, a za Tatari, u dogovoru sa mnom, odlučeno je da ne bude na ovoj akciji. Grubišić ima problema s koljenom, a Jukopila, koja je bila pozvana, ima teški bronhitis, tako da je morala otkazati. Arslanagić je, uz moj blagoslov, ostala u Danskoj, jer njen KIF Vejen ima borbu za ulazak u play off u prvenstvu Danske. Zbog toga smo je oslobodili – izjavio je Zdravko Zovko.

Reprezentacija je u četvrtak otputovala za Beograd, gdje je za isti dan dogovorena pripremna utakmics sa Srbijom. ‘Trofej Srbija’ počinje u petak utakmicom s Makedonijom, u subotu se igra sa Srbijom, a u nedjelju s B selekcijom Rumunjske.