20.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zdravko Zovko za oproštaj počastio igračice i suradnike
Z

Ne propustite

100621-pvzajedno-mKao što je i najavljeno, dosadašnji trener Podravke Vegete Zdravko Zovko oprostio se od ekipe, na domjenku što ga je u ponedjeljak priredio u klupskim prostorijama u koprivničkoj gimnaziji.

Oproštaju su prisustvovale sve rukometašice, predsjednik RK Podravke Krunoslav Bešvir, treneri i klupski djelatnici. Tom prigodom Krunoslav Bešvir darovao je Zovku sliku, crtež Koprivnice.

Novi trener Neven Hrupec podijelio je zadatke igračicama za ljeto, da se ”ne ulijene” za vrijeme raspusta. Obznanio i prijedlog mladih igračica s kojima bi se sklopio stipendijski ugovor. Nadležna komisija je taj prijedlog poduprla, ali on još nije kompletan, slijede dopune. O tome će konačno biti odlučeno na sjednici Upravnog odbora 28. lipnja. U prvu ekipu će Lea Vukojević, Andrea Čović, Iva Pongrac, Anita Poljak i Ivana Dragišić.

Potpisan je i novi ugovor. Na godinu dana potpisala je Antonija Jukić, vratarka koja je ove sezone bila na posudbi u Naturi Agro iz Đurđevca.

S 30. lipnja raskida se ugovor s Andreom Šerić, dogovoren je način isplate svih dugovanja koja klub ima prema njoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×