16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DISKRIMINATORNE MJERE

Hrvatski poduzetnici ne odustaju od svojih zahtjeva, najavljuju novi prosvjed krajem veljače
H

Prosvjed ćemo pripremiti i najaviti dosta ranije. Bit će u subotu da svi mogu doći. Znači planira se da to bude 27. veljače”, kazao je Oreščanin.

Ne propustite

Hrvatski poduzetnici i ugostitelji koji su prije nekoliko dana prosvjedovali na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, ukazujući na diskriminatorne mjere Vlade te činjenicu da im se odštete i poticaji ne isplaćuju na vrijeme, već najavljuju još jedan prosvjed. On bi se trebao održati krajem veljače, piše Telegram.

O novom prosvjedu govorio je izvršni direktor Glasa poduzetnika Dražen Oreščanin koji je istaknuo kako će se prosvjed održati, ako Vlada ne promijeni retoriku i ne počne surađivati s građanima.

Zahtjevi ostaju isti

Prema riječima Oreščanina, puno je građana pokazalo zanimanje za dolazak na prosvjed, a novi bi se trebao održati 27. veljače.

– Tražit ćemo odobrenje od Grada da možemo koristiti binu i razglas za što treba 21 dan. Prosvjed ćemo pripremiti i najaviti dosta ranije. Bit će u subotu da svi mogu doći. Znači planira se da to bude 27. veljače, kazao je Oreščanin.

Zahtjevi poduzetnika ostaju isti i uključuju jednake mjere za sve, bez diskriminacije te isplate za mjere na vrijeme. Što se tiče principa zahtijevaju od Vlade da se prema građanima počne ponašati s dužnim poštovanjem jer su građani poslodavac, a Vlada je zaposlenik.

Osim toga traže i ukidanje obaveznih članarina za komore i turističke zajednice te ostavku ministra Tomislava Ćorića koji je prema riječima Dražena Oreščanina “najgori ministar u povijesti Hrvatske”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znanstvena fantastika

Od srpnja ogromne promjene za vozače, ako vaše vozilo to nema – nećete ga moći voziti i registrirati!

Mnogi ne znaju, no ima onih vlasnika vozila koji u svojim novijim automobilima imaju integrirani "Intelligent Speed Assistance (ISA)",...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×