Hrvoje Kolarić novi predsjednik Uprave Belupa

18:56h
0
hrvoje-kolaric-belupo2

Magistar farmacije Hrvoje Kolarić  1. će svibnja zasjesti u fotelju predsjednika Uprave Belupa. Dosadašnji predsjednik Uprave Stanislav Biondić razriješen je dužnosti na vlastiti zahtjev i imenovan članom Uprave.

U priopćenju koje je stiglo iz Belupa navodi se kako je imenovanju predsjednika Uprave prethodio opoziv ‘starog’ Nadzornog odbora u sastavu Miroslav Vitković, Dubravko Štimac, Marin Pucar, Lidija Kljajić, Krunoslav Bešvir i Miroslav Repić. Za novog predsjednika Nadzornog odbora imenovan je Zvonimir Mršić, a Olivija Jakupec i Jorn Pedersen novi su članovi odbora. Nadzorni odbor nakon toga je imenovao Miroslava Klepača za predsjednika te Jadranku Ivanković i Branku Perković za članice revizorskog društva.


Politika kontinuiteta

Hrvoje Kolarić sedam je godina bio član Uprave Belupa zadužen za marketing, prodaju, logistiku, distribuciju, ljekarnički lanac te međunarodna tržišta. U karijeri je radio u nekoliko multinacionalnih farmaceutskih kompanija: PharmaSwissu, Bristol Myers Squibbu,  Schering-Ploughu.

„Politika kontinuiteta u daljnjem razvoju  i poslovanju, fokus na nove proizvode, nova tržišta, ali i akvizicije održat će Belupo na samom vrhu najuspješnijih hrvatskih kompanija“, izjavio je novi prvi čovjek Belupa.

 

 

 

 

čitam...