18.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika

Hrvoje Parag: Ne mogu više gledati kako se netransparentno, bahato i loše Đurđevac vodi, grad je taoc populista, đurđevačkog Pernara
H

Želim da Picoki shvate situaciju u kojoj se nalazimo, pokrenuli smo se, ali u smjeru zaduženja. Svaki Đurđevčanin je duplo zaduženiji nego prije četiri godine, rekao je Hrvoje Parag.

Ne propustite

Nakon kandidata SDP-a Damira Lackovića i nezavisnog Ivana Horvata, gradonačelnik Đurđevca Željko Lacković dobio je još jednog službenog protukandidata na lokalnim izborima – HDZ-ovca Hrvoja Paraga.

Čelnik đurđevačkog ogranka HDZ-a službeno je predstavljen kao kandidat stranke za gradonačelnika Đurđevca, a kao njegov zamjenik kandidirat će se Marko Kolarević.

Parag je jednoglasno izabran kao kandidat HDZ-a, a sam je objasnio zašto je odlučio ući u bitku za gradonačelničku fotelju.

– Ne mogu više gledati način na koji se Đurđevac vodi, netransparentan, bahat i loš način za budućnost grada. Želim da mladi ostanu ovdje, i sam želim ostati ovdje. Đurđevac je sada povijesno prezadužen, a benefiti toga se ne vide. Želim da Picoki shvate situaciju u kojoj se nalazimo, pokrenuli smo se, ali u smjeru zaduženja. Svaki Đurđevčanin je duplo zaduženiji nego prije četiri godine. Grad je izoliran, taoc je jednog populista. Hrvatska ima Pernara, a Đurđevac ima Željka Lackovića – slikovit je bio Parag.

Hrvoje Parag i Marko Kolarević // Foto: Matija Gudlin

Aktualnom gradonačelniku zamjera i sukobe sa županijskim vodstvom te državnim institucijama, u čemu najavljuje novi smjer.

– Želim širiti pozitivan dijalog prema županiji i prema Hrvatskoj, za razliku od ovoga što se sad događa. Sjetite se da smo rekli “ne” predsjednici na ponudu za pokroviteljstvo Picokijade. To je nepoštivanje institucija – smatra HDZ-ov kandidat.

Darko Sobota, predsjednik HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, vjeruje u pobjedu u Đurđevcu jednako kao i u pobjedu u većini gradova i općina.

– Gotovo u svim jedinicama riješili smo pitanje kandidata. Većinom izlazimo s novim licima, ljudima od maksimalnog povjerenja svojih sredina, uglednih i školovanih, koji će provoditi politiku HDZ-a. Vjerujem u pobjedu, glasači će nam dati svoje povjerenje. Pozdravljam odluku Gradskog odbora grada Đurđevca za kandidate koji žive ovdje, vole svoj grad i svoju županiju – zaključio je Sobota.

Detaljan program kandidature bit će predstavljen uskoro, no Parag je sada najavio da je jedan od prioriteta poduzetnička zona, u koju će se pokušati privući što više poduzetnika koristeći pomoć svih dostupnih institucija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×