Humanitarna akcija: koprivnički policajci biciklima se vraćaju iz Lourdesa

12:42h
0
120518-lourdes

Više od pola puta dugog 3500 kilometara biciklima su prošli koprivnički policajci Zoran Zlatar i Dražen Laklija da bi osigurali 25 tisuća kuna potrebnih za kupnju kardiorespiratornog monitora za Odjel pedijatrije koprivničke bolnice. Povratak planiraju idući petak.

‘Evo da se konačno javimo, bicikliramo prema doma, sutra se nadamo uci u Italiju, a povratak u Koprivnicu 25.05. oko 18,00 sati na gradski trg pa nas dočekajte svi skupa. Javiti ćemo se još putem, malo nam je problem oko Interneta pa molimo za razumijevanje.’, poručuju Zoran Zlatar i Dražen Laklija putem Facebooka.

S obzirom da je cijeli put poduzet u humanitarne svrhe, ideja je da se jedan kilometar ‘prodaje’ za otprilike jedan euro, na način da svi ljudi dobre volje uplate svoje priloge na bankovni račun.  

Kod Podravske banke Koprivnica za ovu je humanitarnu akciju otvoren žiro račun broj: 2386002-3120344249, svrha: ‘Za humanitarni projekt 1kilometar = 1 EURO’ pa pozivamo sve građane koji mogu izdvojiti za donaciju da to i učine.