22.9 C
Koprivnica
Subota, 30. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Humanitarna akcija // Za bolesnu djecu prikupili čak 1,3 milijuna čepova
H

Ne propustite

U suradnji sa Franjevačkim svjetovnim redom (OFS) iz Župe sv. Antuna u Koprivnici, Komunalac je 2012. godine pokrenuo humanitarnu akciju prikupljanja otpadnih plastičnih čepova i poklopaca.

Skupljanje se obavlja u Komunalcu i na gradskoj tržnici, a kao suradnici u prikupljanju plastičnih čepova uključene su osnovne škole, dječji vrtići, ustanove i pojedinci.

Osim humanitarnog karaktera, akcijom se postiže edukacija građanstva za odvajanje korisnog otpada kao i zaštita okoliša.

Dana 1. srpnja 2015. godine predana je peta pošiljka otpadnih čepova u količini od 1.104 kg, tako da je do sada ukupno prikupljeno i predano 5.434 kg čepova Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca, koji prodajom otpadnih čepova i poklopaca kupuju lijekove neophodne za liječenje oboljelih.

U promociju ove humanitarne akcije uključila se i javna ustanova Nacionalni park Krka na način da se svaki kilogram otpadnih čepova predanih Udruzi zamijeni za dvije besplatne ulaznice za posjet nacionalnom parku. Promotivna akcija odnosi se na prikupljene čepove do 15. prosinca 2015. godine.

Provođenjem ove promotivne akcije ne mijenja se dosadašnji način prikupljanja otpadnih čepova. Sve prikupljene količine Komunalac će predati Udruzi najkasnije do 15. prosinca 2015. godine s podacima o skupljačima i količinama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vrhunac trkačke sezone

FOTO/VIDEO Ljubitelji adrenalina i brzine uživali na Kartingu Box707, finalni Summer Cup okupio najbolje od najboljih

Brzine, adrenalina i dobre zabave danas je bilo napretek u Kartingu BOX707 na Šoderici. Tamo se održao finalni Summer Cup,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti